Està en: INICI > Notícies

Castell capta turisme de congressos en la fira internacional IBTM de Barcelona

Dimarts, 19 de Novembre de 2019

Castelló participa en la fira International Business Tourism Market World (IBTM World) que ha obert les seues portes hui en la Fira de Barcelona. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Pilar Escuder, ha estat present en l'esdeveniment, en el que es promociona la ciutat com a destinació de turisme d'incentius, congressos i reunions. "El turisme de congressos és un nou sector que cal explorar i estar en la fira IBTM de Barcelona és una bona oportunitat per a anar obrint-nos camí", ha apuntat Escuder.

El Patronat Municipal de Turisme disposa d'un espai propi en l'esdeveniment, dins de l'estand de Turisme Comunitat Valenciana, que reuneix l'oferta d'aquest producte turístic en la qual és la major cita anual europea del sector. Castelló està present així en el qual és un dels principals punts de trobada per als responsables del sector d'incentius, esdeveniments i reunions que desitgen embarcar-se en projectes empresarials a nivell mundial.

Durant els tres dies de la fira, els tècnics de turisme assistents mantindran reunions i presentaran l'oferta de Castelló als operadors, davant un públic objectiu de més de 14.000 visitants professionals que representen a un total de 141 països. Entre l'oferta, figuren espais potencialment acollidors de congressos com pot serà l'Auditori i Palau de Congressos, el Teatre Principal, el Palau de la Festa, el Museu de Belles arts, el Planetari, el Paranimf de la Universitat Jaume I (UJI) o la Pèrgola, entre altres.Segueix-nos: