Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament acull la presentaci del concurs nadalenc "Jess Medrano"

Dijous, 21 de Novembre de 2019

L’alcaldesa de Castelló, Amparo Marco, i els regidors de Transició Ecològica y Transparència, Fernando Navarro e Ignasi Garcia, han assistit a la presentació del cartell oficial de la desena edició del Concurs de targetes de Nadal «Jesús Medrano», una iniciativa posada en marxa per l’Associació de Veïns de la Zona Centre de Castelló i que enguany compta amb el suport de la Conselleria d’Educació, Turisme de la Comunitat Valenciana, Diputació de Castelló, Ajuntament de Castelló, Patronat Municipal de Festes de Castelló, BP Oil, Cajamar, BP Oil, FAMPA Castelló Penyagolosa, Higinio Mateu, Fundació Dávalos-Flétcher, Llibrería Argot, Coca-Cola, A1F Sport, Publivalencia, Pirotecnia Peñarroja y Mudanzas Paco Valls.

A l’acte, celebrat al saló de plens de l’Ajuntament, l’alcaldessa ha destacat que les targetes nadalenques simbolitzen "el desig d’amor i estima", mentre que el regidor Navarro (responsable de la Tenència de Alcaldia de la Zona Centre) ha felicitat l’associació "perquè és difícil aconseguir que una iniciativa complisca 10 anys de vida, costa molt de treball".

Nascut amb l’objectiu de mantenir i estimular les nostres costums i tradicions, en la seua novena edició el certamen va comptar amb la participació de 36 centres educatius tant de Castelló como d’altres províncies (Madrid, Barcelona o València, entre elles).

Segons les bases del concurs, recollides a la web www.premiosjesusmedrano.es, el tema y la tècnica de les targetes seran lliures, dins del caràcter i missatge nadalenc. S’han establert diferents categories per facilitar la participació de xiquets des dels 3 anys fins al públic adult en general, passant per escolars amb necessitats educatives especials. L’Associació, a proposta del jurat, concedirà tants premis, accèsits i diplomes com considere oportuns segons la qualitat de les obres presentades.Segueix-nos: