Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament presenta una nova guia interactiva d'espais verds de Castell

Divendres, 22 de Novembre de 2019

Els regidors de Transició Ecològica i Infraestructura Verda de l'Ajuntament de Castelló, Fernando Navarro i Isabel Granero, han presentat aquest divendres una nova guia interactiva d'espais verds de la ciutat que inclou un recorregut virtual per cinc enclavaments emblemàtics, com la Marjaleria, Ribalta, el parc Meridià, el Pinar i el Molí de la Font.

"Un dels objectius del Acord de Fadrell és posar en valor el nostre terme municipal. Habitualment teníem una política urbanística que estava d'esquena al nostre sòl no urbanitzable. I un compromís de l'equip de govern és destacar la biodiversitat de Castelló. Posem l'èmfasi en cinc punts de la ciutat, entre ells, la Marjaleria, perquè un dels nostres objectius és crear les Rutes de l'Aigua, que posen en valor tota la flora i fauna particular dels nostres ecosistemes", ha explicat Navarro.

La guia recull la història, la flora i la fauna i una fitxa tècnica de cinc espais verds de Castelló. A la visita virtual es pot accedir mitjançant un codi QR. Aquest treball es pot trobar en la web de l'ajuntament (www.castello.es) en la secció de Medi Ambient. També s'han editat un centenar d'exemplars que es repartiràn en els centres educatius.

Granero ha detallat el recorregut pel parc Ribalta, el qual consta de cinc punts que, segons ha concretat, es tracten de l'obelisc, el templet, l'estany, la rosaleda i la zona de l'antic colomar "convertida ara en condícies públiques després de l'obertura d'un quiosc en el passat mandat".Segueix-nos: