Està en: INICI > Notícies

Cocina en directo, rutas de tapas y talleres infantiles en la Fira de la Taronja

Divendres, 22 de Novembre de 2019


Un showcooking a càrrec de Cristian Granero, xef del Real Casino Antic de Castelló, serà un dels plats forts de la segona cita de les jornades gastronòmiques de la Fira de la Taronja, que organitza la Regidoria de Transició Ecològica que dirigeix Fernando Navarro i que tindrà lloc aquest diumenge 24 de novembre en les places de Fadrell i Na Violant.

Aquesta exhibició culinària es mostrarà a les 12.00 hores a través d'una haima amb cuina en directe i sonorització un plat i elaboracions de cuina gurmet amb taronja.

Una altra activitat a destacar serà el mercat de derivats de la taronja, que disposarà de llocs de productes derivats de la taronja: melmelades, dolços, licors, cerveses i olis amb cítrics i altres productes gastronòmics de cara a mostrar la varietat de productes citrícoles presents en la nostra taula.

També hi haurà dos tallers infantils de Divercuina de la Terreta per a xiquets de 6 i 11 anys. Les inscripcions podran realitzar-se en els correus electrònics de divercuinadelaterreta@gmail.com o en jornadesdelataronja@gmail.com.

A més, hi haurà una ruta de les tapes per restaurants de l'entorn i degustació de productes. L'horari serà de les 09.00 a les 14 hores.

Les jornades gastronòmiques conclouran l'1 de desembre. La Fira de la Taronja continuarà en les places de Baptista Porcar, Fadrell i María Agustina fins al mes de maig.
Segueix-nos: