Està en: INICI > Notícies

La Fira de Teatre Breu La Ravalera arriba al Museu de Belles Arts

Diumenge, 24 de Novembre de 2019Les entrades per a 'La Ravalera al Museu' es posen a la venda aquest dilluns 25

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, juntament amb la companyia La Ravalera i la Fundació Dàvalos-Fletcher, l'Institut Valencià de Cultura, la Universitat Jaume I, Fundació Huguet i Continajes Carlos Bravo, ha presentat una nova edició de la Fira de Teatre Breu de Castelló. La mostra portarà per títol 'La Ravalera al Museu' i tindrà lloc els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre.

Aquest any, el lloc escollit és el Museu de Belles Arts de Castelló, i per això el tema central de les obres de microteatre que es representaran durant tot el cap de setmana és l'art. Durant aquests quatre dies, es podrà gaudir de tres peces creades al voltant del museu i de totes aquelles històries que poden passar a l'interior dels seus espais. Totes les peces han sigut creades especialment per a aquesta edició, el cartell de la qual ha sigut presentat al Menador Espai Cultural i dissenyat per l’artista Marta Negre.

L'edil Ruiz ha expressat que "la Ravalera és una proposta essencial en el nostre projecte cultural tenint en compte que és microteatre fet per professionals de la nostra terra i que a més ens ubica en espais totalment diferents dels clàssics per a gaudir d'una bona peça teatral".

Així, les companyies participants d'aquest any són Teatre del Contrahecho, que interpretaran l'obra 'Biografia apòcrifa de l'escriptor Joan Perucho', Cia. El Gatopardo, que representaran la funció 'El treball us farà lliures', i la mateixa La Ravalera, que donarà vida a la peça 'La sala de les absències'. A més, també hi haurà un concert a càrrec de Roger Benet, l'alter ego en format cantautor del músic i artista tarragoní Roger Conesa, qui per a 'La Ravalera Museu' ha preparat un micro-macro concert que recorrerà cançons de tots els espectacles que ha fet.

Les entrades per als itineraris complets es posaran a la venda el dilluns 25 de novembre a la Llibreria Babel i al web www.entrapolis.com amb un preu de 12 euros. A més, durant els dies de funció, en el mateix Museu de Belles Arts es podrán adquirir les entrades des d'una hora abans de la representació. Les obres seran dijous, divendres i dissabte a les 19.00 i les 21.00 hores i el diumenge a les 18.00 i les 20.00 hores.

Concert de Santa Cecília de la Banda Municipal
L'Auditori i Palau de Congressos de Castelló acull hui diumenge, 24 de novembre, el concert de Santa Cecília de la Banda Municipal de Castelló. Aquest any dedicat al medi ambient, serà un concert de caràcter familiar, de la mà del director convidat Carlos Garcés, i que inclourà una estrena mundial i una projecció. Es tracta d'un dels vuit grans concerts de la temporada simfònica, cadascun sobre un tema d'actualitat. La banda municipal interpretarà diverses obres de gran anomenada que fan referència a la força de la natura i a la relació de l'ésser humà amb el medi.Segueix-nos: