Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament conscincia sobre nous models alimentaris agroecolgics

Dimecres, 27 de Novembre de 2019

La plaça Major acull un debat i una degustació de productes de proximitat dins de les jornades de "Construint i Alimentant Alternatives"

La plaça Major de Castelló ha acollit hui una jornada amb debat sobre nous models alimentaris i presentació i degustació de productes agroecològics de proximitat. Aquesta cita forma part de les jornades de "Construint i Alimentant Alternatives" que han organitzat les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l’Ajuntament de Castelló.

L'acte, al qual han assistit els regidors Fernando Navarro i María Jesús Garrido, ha començat amb una conferència sobre la producció, distribució i comercialització de productes agroecològics amb criteris de consum responsable. Han participat A pas lent, Un altre món, Som Alimentació, Xarxa d’Agroecologia de Castelló, Carnes Robres i Ecograu.

Durant la conferència també va haver-hi una activitat infantil d'educació infantil. La iniciativa va finalitzar amb una degustació gratuïta de productes agroecològics de proximitat, en la qual els assistents van poder degustar elaborats de pa, embotit, carn, formatge, verdura, vi o cervesa.

Les jornades de "Construint i Alimentant Alternatives" continuarà aquest dijous, 28 de novembre, de 18.30 a 20.00 hores, amb una conferència en el *Menador sobre el model de cooperativa d'habitatge en cessió d'ús, a càrrec de *Fecovi, Vida Sostenible Cohousing i Fundació La Dinamo.

El dissabte, 30 de novembre, el *Menador projectarà el documental "Entre el dia i la nit no hi ha paret". Es tracta del primer treball del col·lectiu Els Espigolaores, i versa sobre dones que viuen o han viscut en l'horta del Campanar, Partida de Dalt o en la desapareguda partida del Poet.
Segueix-nos: