Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament projectar este dissabte un documental que reivindica el paper de la dona en l'horta

Dijous, 28 de Novembre de 2019

Les jornades de "Construint i Alimentant Alternatives" que organitzen les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l'Ajuntament de Castelló encaren la seua recta final amb la projecció aquest dissabte d'una projecció d'un documental que reivindica el treball de les dones de l'horta valenciana. Serà aquest dissabte 30 de novembre de 18.30 a 20.00 hores en el Menador.

El documental és el primer treball del col·lectiu Els Espigolares amb el títol "Entre el dia i la nit no hi ha paret". Versa sobre dones que viuen o han viscut en l'horta de Campanar, La Partida de Dalt o la Partida del Poet. A través dels seus relats s'aborden les seues pràctiques i experiències de vida i es qüestiona la imatge masculinitzada que sovint es té del territori.

La redacció ha sigut a càrrec de Toni Silva, i els audivisuals de Lluïso Llorens. L'acte comptarà amb la presència Natalia Castellanos, integrant dels Espigolaores.

Les jornades "Construint i Alimentant Alternatives conclouran el dimecres 4 de desembre amb una conferència-debat, de 18.30 a 20 hores en el Menador, sobre emergència climàtica, crisi econòmica i alternatives que posen la vida al centre.Segueix-nos: