Està en: INICI > Notícies

Castell rep el certificat ISO 9001 de qualitat per la gesti dels serveis urbans

Dijous, 5 de Desembre de 2019

L'alcaldessa afirma que la certificació és exemple del compromís de l'Ajuntament en la millora dels serveis a la ciutadania

L'Ajuntament de Castelló ha rebut aquest dijous el certificat ISO 9001 de gestió de qualitat en reconeixement pels serveis urbans que presta a la ciutadania. L'alcaldessa, Amparo Marco, ha recollit l'acreditació en un acte que ha comptat amb l'assistència de David Rissech, delegat de l'empresa certificadora SGS Castelló, i de Cristóbal Badenes, Director de Serveis Urbans, Infraestructura i Medi Ambient.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha manifestat que aquesta certificació demostra el compromís de l'Ajuntament "per oferir una gestió de qualitat i millorar dia a dia els serveis que presta a la ciutadania". Marco ha expressat el seu agraïment als funcionaris i funcionàries "que posen en valor el treball desenvolupat per aquest departament" i els ha animat a continuar amb aquesta labor com fins ara.

El lliurament s'ha realitzat en un acte celebrat en el Saló de Plens de l'Ajuntament al qual han assistit altres membres de l'equip de govern i davant la presència de treballadors del servei que ha rebut la certificació.

L'Ajuntament de Castelló ha vingut desenvolupant des de fa diversos anys polítiques per a l'assegurament de la qualitat en tots els serveis que presta a la ciutadania. La certificació ISO s'ha entregat al departament que gestiona la major part dels serveis públics que es presten a la ciutat i, per això, que gestiona un volum important del pressupost de la corporació municipal.

En els últims mesos, la Direcció de Serveis Urbans ha realitzat un gran esforç a adequar els seus procediments als establits en la norma ISO 9001 de Gestió de la Qualitat.Segueix-nos: