Està en: INICI > Notícies

La primera campanya mediambiental "Placejant' atrau a ms de 700 assistents

Dissabte, 14 de Desembre de 2019

Granero valora la iniciativa com un èxit de conscienciació ecològica

La primera campanya de conscienciació ecològica Placejant, impulsada des de la regidoria d'Infraestructura Verda, ha reunit a més de 700 persones. Per a Isabel Granero, la responsable de l'àrea, la iniciativa ha sigut un èxit. Centenars de castellonencs han acudit a les places i parcs de la ciutat durant tres caps de setmana. Allí, els assistents han aprés a cuidar espais verds com El Primer Vaig moldre i el parc de la Serra d’Espadà.

El principal objectiu de Placejant ha sigut sensibilitzar als participants a través d'activitats lúdiques. Especialment als més xicotets, per als qui s'han oferit tot tipus de jocs i tallers. L'èxit d'assistència s'explica, d'acord amb Granero, per plantejar la conscienciació com un joc en el qual participen tots els membres de la família. «Implicar les futures generacions és vital per a construir un futur més sostenible», ha explicat.

Al llarg de tres setmanes, Placejant ha visitat diferents enclavaments verds de Castelló. La regidoria d'Infraestructura Verda ha portat les seues activitats a places com a Doctor Marañón, Carmen Albert, Major i Fadrell, així com a parcs com el de la Serra d’Espadà i el Primer Vaig moldre. Segons Granero, «Placejant ha servit per a connectar i cohesionar a la ciutat a través dels seus parcs».

La edila confia en aquestes campanyes com a motor de conscienciació ecològica. Per això, Granero ha afirmat que el Govern municipal continuarà impulsant iniciatives similars «per a involucrar a les veïnes i veïns de totes les edats en el projecte d'una Castelló més verda». Es tracta d'un dels eixos principals del Acord de Fadrell, en el qual els signants van defensar la necessitat de posar als més xicotets en el centre de la preservació del medi ambient.Segueix-nos: