Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament repartir 3.000 bosses amb 12 gallons de clementina per a Cap d'Any

Divendres, 27 de Desembre de 2019

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló repartirà 3.000 bossetes de paper amb 12 gallons de clementines per a celebrar Cap d'any. D'aquesta forma aposta per donar suport al sector citrícola promocionant el seu consum en comptes del raïm en una data tan especial.

"Animem a la ciutadania a prendre dotze gallons de clementina. És el nostre producte més típic i des de l'Ajuntament apostem per consolidar aquesta tradició i per fomentar noves formes de consum dels cítrics", ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, en roda de premsa acompanyat per agricultors organitzadors de la Fira de la Taronja.

1.500 bossetes es repartiran el diumenge 29 de desembre en els llocs de la Fira de la Taronja, de 10 a 14 hores, en les places de Fadrell, Na Violant, María Agustina i Baptista Porcar.

El dimarts 31 de desembre, d'11 a 13 hores, s'entregaran altres 1.500 en la plaça de la Pescateria, carrer Enmig amb Colón i Avd. Sant Pere amb plaça Verge del Carme del Grau.

Aquesta iniciativa ofereix una alternativa de la terreta al tradicional raïm de la sort. D'aquesta manera es potencia l'ús del producte autòcton més singular i s'ajuda a visibilitzar la labor dels nostres agricultors.

Els 12 grillons de la sort és una iniciativa que porta huit anys vinculada a la Nit de cap d'any de Castelló. Una activitat que s'ha anat repetint en poblacions veïnes com Vila-real o Nules i que cada any gaudeix de major acceptació social a Castelló i a poc a poc en la resta de la província.Segueix-nos: