Està en: INICI > Notícies

Els centres cvics de Castell estrenen nova imatge

Dissabte, 4 de Gener de 2020El primers a sumar-se a la  proposta de Participació Ciutadana han estat els espais socials de Roquetes, Segon Molí i Quadra Saboner

El regidor de Participació Ciutadana, Francesc Mezquita, ha visitat els primers centres a sumar-se al projecte de renovació d’imatge emprés per aquesta àrea municipal. D’aquesta manera, el consistori aspira a "actualitzar, dignificar i rejovenir els centres per tal que aquestes millores es traslladen també a l’oferta d’activitats i iniciatives que es desenvolupen a l’interior d’aquests espais", com ha assegurat l’edil durant les trobades amb els veïns, a qui ha aprofitat per felicitar-los les festes i l’any nou.

Han iniciat l’any amb una nova imatge els edificis de Roquetes, Segon Molí i Quadra Saboner. En els pròxims mesos, està previst que altres quatre, entre els quals figura el centre La Aduana, se sumen a aquest programa de Participació Ciutadana.

Entre les actuacions portades a terme pels consistori destaca la pintura de l’interior de les instal·lacions, uns treballs en els quals s’ha incorporat el nou logotip que aglutinarà i distingirà els centres municipals i que ha estat encarregat al dissenyador Alberto Arza. A més a més, Participació Ciutadana ha dotat els espais de nou mobiliari, ha renovat les persianes allà on era necessari i ha instal·lat altres instruments per al funcionament del centre, com ara pissarres magnètiques.

Cal destacar que per tal de millorar també el seu model de gestió, les entitats que utilitzen els centres cívics signaran un conveni amb el consistori. Aquest acord els permetrà entrar en el programa de renovació de la imatge, a més de participar en formacions per als seus membres.

En aquest sentit, el departament que dirigeix Francesc Mezquita reprendrà l’Escola de Participació el pròxim 8 de febrer, amb el taller pràctic ‘Obligacions documentals i procedimentals de les associacions’, al qual les entitats poden portar la documentació pròpia per a que siga revisada per personal expert.

El 22 de febrer s’impartirà el taller ‘Obligacions fiscals i comptables per a entitats sense ànim de lucre’ i el 7 de març el d’’Obtenció de certificats digitals, tramitació de documents i presentació telemàtica’. L’inscripció a aquests cursets es pot fer mitjançant el correu electrònic participaciociutadana@castello.es i tota la informació al respecte el pot trobar a l’apartat corresponent del web municipal.Segueix-nos: