Està en: INICI > Notícies

Castell aprova les bases per a la concessi de fires, mesons i mercats en Magdalena 2020

Divendres, 31 de Gener de 2020

L'Ajuntament també valida les bases per a la instal·lació de tres barres en la zona de mascletaes i de les cadires per a les desfilades

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases reguladores per a l'autorització de la instal·lació i explotació de les diverses fires, mercats i mesons que s'habilitaran en diferents punts de la ciutat durant les pròximes festes de la Magdalena. També s'han aprovat les bases per a l'habilitació de tres barres en la zona de mascletaes, així com la instal·lació de les cadires en els recorreguts de les desfilades que se celebren durant les festes fundacionals de Castelló.

La presidenta del Patronat Municipal de Festes i regidora de Festes, Pilar Escuder, ha explicat que aquestes instal·lacions "completaran l'oferta lúdica i gastronòmica que es trobe la ciutadania de Castelló i totes aquelles persones que visiten la ciutat durant les festes de la Magdalena". Escuder ha apuntat que, com altres anys, l'oferta de fires, mercats i fondes abastarà una temàtica diferent i es realitzaran diverses activitats com a actuacions musicals, tallers o espectacles.

Les bases reguladores, en règim de concurrència competitiva, estableixen els criteris per a l'autorització, instal·lació i explotació de la fira de degustació de cerveses i tapes (plaça Espanya), la fira de temàtica Taurina (passeig Ribalta, front Plaza de Bous), la fira Food-truck (Pont i Gol), la Fira de la Cervesa Artesanal (plaça Antonio Ferradiz), el Mercat Artesanal (antic recinte de fires i mercats) i la Fira de la Cervesa Internacional (esplanada entre Bulevard Blasco Ibáñez i Port Mesquita). Els esdeveniments es realitzaran entre els dies 14 a 22 de març i no comportarà cap despesa per al Patronat Municipal de Festes o l'Ajuntament de Castelló, fixant-se un cànon mínim per cadascuna d'elles, a abonar per l'adjudicatari i susceptible de millorar a l'alça.

La Junta de Govern Local també ha aprovat les bases per a la instal·lació i explotació de tres barres en la zona de la mascletà a ésser aquesta zona una de les de major afluència de de públic. Aquestes barres se situaran en els punts pròxims a les mascletaes els dies 14 al 22 de març en horari de 12.00 a 16.00 hores, exceptuant el dia de la mascletà d'inici de les festes, que serà de 10.00 a 14.00 hores.

Finalment, s'han aprovat les bases per a la instal·lació de les cadires a instal·lar en els recorreguts del Pregó, Desfilada de Gaiatas, Cavalcada Infantil i desfilada del Festival d'Animació i Música (FAMM) de Magdalena.

Els cànons mínims a pagar per cadascun d'aquests espais i serveis sumen un total de 161.500 euros. Les bases íntegres es publicaran en la web municipal i en la plataforma de Contractació del Sector Públic.Segueix-nos: