Està en: INICI > Notícies

Castell actua en la pista d'atletisme de Gaet Huguet per a sanejar els punts danyats

Dimecres, 4 de Mar de 2020

L’Ajuntament repara les zones danyades per a garantir el bon estat de les instal·lacions esportives per a atletes i escolars

L'Ajuntament de Castelló ha realitzat una actuació d'urgència en les pistes d'atletisme de Gaetà Huguet per a reparar i sanejar diverses zones danyades. El regidor d'Obres i Projectes Urbans, Rafa Simó, i el regidor d'Esports, Omar Braina, han visitat aquest dimecres l'actuació, que ha consistit a reparar els abombaments del paviment produïts en les zones de major activitat.

La pista va ser inaugurada al març de 2015 i ha hagut de ser reparada en diverses ocasions des de llavors. En aquesta ocasió, s'ha actuat sobre uns 6 o 7 punts danyats en els quals el paviment s'ha enlairat de la base. L'edil d'Obres i Projectes Urbans ha apuntat que l'actuació duta a terme hui no té cap cost per al consistori. "Hem pogut certificar que són vicis ocults de l'obra i és l'empresa la que assumeix aquestes reparacions", ha indicat Simó.

El regidor d'Esports, Omar Braina, ha destacat que des del Patronat Municipal d'Esports hi ha un compromís de garantir el millor estat possible de les instal·lacions esportives. "Ja ho vam fer quan actuem d'urgència per a reparar les deficiències de la pista hoquei, que s'arrossegaven des de la seua construcció en 2010 en obrir un pavelló sense el tancament necessari, i ara el tornem a fer amb les pistes d'atletisme", ha apuntat.

Braina ha destacat que aquestes pistes vénen patint desperfectes també des de la seua inauguració, malgrat que la vida útil d'aquestes instal·lacions és d'uns deu anys, i que aquesta nova actuació va encaminada a reparar i sanejar punts danyats en diverses zones de les instal·lacions. En concret, s'ha reparat un dels corredors de llançament de javelina, la zona de salt d'alçada i un punt d'eixida de 110 metres barra.

Les pistes d'atletisme de Gaetà Huguet suporten una alta intensitat de treball, no sols per l'entrenament i competicions d'atletes, sinó pel continu ús per part d'escolars. "Des de l'ajuntament continuarem treballant perquè tots puguen practicar l'esport de manera segura", ha indicat Braina.Segueix-nos: