Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament desinfectar les zones comunes dels habitatges socials contra el Covid -19

Dilluns, 23 de Mar de 2020

La Regidoria d'Habitatge far aquesta tasca de manera peridica en patis, escales i porteries dels 221 pisos municipals

La Regidoria d'Habitatge far aquesta tasca de manera peridica en patis, escales i porteries dels 221 pisos municipals

La Regidoria d'Habitatge de l'Ajuntament de Castell comena aquest dimarts labores de desinfecci en les zones comunes dels edificis que alberguen les 221 habitatges socials municipals per a previndre contagis del coronavirus. Aquestes tasques seran realitzades per una empresa especialitzada i es duran a terme de manera peridica.

La regidora d'Habitatge, Mara Jess Garrido, subratlla que realitzen aquesta acci per a evitar possibles punts de contagi en espais de les comunitats de vens dels habitatges municipals d's com. Explica que la signatura de neteja se centrar en patis interiors, escales i porteries i utilitzar el mateix producte que fa s la Unitat Militar d'Emergncies (UME). Aquest treball es desenvolupar almenys una vegada a la setmana mentre es prolongue el decret d'alarma a conseqncia de la pandmia del Covid-19.

Els 221 pisos que gestiona l'Oficina Municipal d'Habitatge es troben als carrers de Bisbe Salinas, Osca i Martnez de Tena.

Aix mateix, cal recordar que l'Oficina Municipal d'Habitatge mant la seua atenci a travs del servei telefnic municipal del 010 o el 964226010, des de les 08.00 fins a les 20.00 hores. Els ciutadans que realitzen consultes han de deixar el seu nom i telfon en aquest nmero i desprs els respondr la Regidoria.

Tamb seguir amb el sistema telefnic el servei de mediaci que t conveniat la Regidoria amb el collegi d'advocats per a abordar possibles.Segueix-nos: