Està en: INICI > Notícies

Les biblioteques pbliques de Castell activen el prstec de llibres electrnics

Dissabte, 4 de Abril de 2020

Les persones sense carnet de la xarxa podran accedir al prstec amb un document temporal

Les persones sense carnet de la xarxa podran accedir al prstec amb un document temporal

Les Biblioteques Pbliques de Castell se sumen a la iniciativa d'eBiblio per al prstec de llibres electrnics. Aix ho ha anunciat la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Castell, Vernica Ruiz, qui ha destacat que "hem posat a disposici de tota la ciutadania els prstecs de llibres electrnics perqu puguen gaudir de la lectura en temps de confinament, incls per a aquelles persones que no disposen encara dun carnet".

Ledil ha assegurat que "aquest s un bon moment per fomentar la lectura, ja que grcies a aquesta podem mantenir la ment ocupada i sentir-nos acompanyades i acompanyats. A ms, aquest recurs pot ser dutilitat per a tot lestudiantat que ara ha de seguir la seua formaci en lnia i necessita realitzar consultes o buscar informaci".

Per a accedir a aquest servei gratut, la persona sollicitant haur d'identificar-se amb el seu nmero de lector o lectora, prescindint de la lletra 'L' que apareix impresa en el carnet, i amb la seua contrasenya habitual. Existeix una alternativa per a recuperar les contrasenyes mitjanant la plataforma eBiblio.

Als nous usuaris se'ls demanaran les dades personals bsiques, per a poder expedir-los un carnet temporal amb una validesa de sis mesos. Per correu electrnic, se'ls facilitar l'usuari i la contrasenya per tal que puguen accedir als continguts de la plataforma eBiblio. A ms, de manera excepcional i durant els dies de confinament, la plataforma permetr accedir a altres persones interessades a adquirir llibres electrnics mitjanant el correu electrnic.

Cal assenyalar que totes les usuries i tots els usuaris que vulguen mantenir el servei una vegada exhaurit el termini de validesa del carnet provisional, hauran dacudir a la biblioteca i formalitzar la seua sollicitud de prstec de llibres electrnics.Segueix-nos: