Està en: INICI > Notícies

Castell s'alia amb PHotoESPAA per a mirar la ciutat des dels balcons

Divendres, 10 de Abril de 2020

Castell s'alia amb PHotoESPAA per a mirar la ciutat des dels balcons

La ciutadania podr participar en la iniciativa amb les seues prpies imatges i les millors conformaran una exposici que s'estrenar a l'estiu per tota la capital

L'Ajuntament de Castell ha confirmat la seua participaci en la convocatria #PHEdesdemibalcn, impulsada per PhotoESPAA i el Festival Internacional de Fotografa y Artes Visuales. La iniciativa t com a objectiu posa en valor els balcons, carrers i racons ms pintorescos de la nostra ciutat, com ha assegurat l'edil de Cultura, Vernica Ruiz, qui tamb ha reconegut l'oportunitat que aquesta proposta representa perqu la ciutadania ens done la seua visi i compartisca les seues vistes en aquesta situaci de confinament.

Festival Internacional de Fotografa y Artes Visuales ha posat en marxa aquesta iniciativa, amb la qual els ciutadans de ms de 30 punts de la geografia espanyola podran explorar la seua creativitat fotogrfica, amb imatges preses des de les seues finestres i balcons. L'organitzaci ha convidat a l'Ajuntament de Castell a sumar-se a la iniciativa i inaugurar durant el mes de juny una exposici en diferents escenaris i espais emblemtics de la ciutat amb una selecci de les imatges presentades.

Grcies a aquest treball d'art collectiu, com l'ha qualificat Ruiz, Castell torna a situar-se com a ciutat de referncia en l'mbit cultural i donar visibilitat al seu potencial i la seua tradici arquitectnica i artstica. No en va collaboren amb la iniciativa ajuntaments com els de Madrid, Barcelona, Salamanca, Valladolid, Santander, la Corunya, Alcal de Henares, Segvia, Badajoz i Sevilla, entre altres.

Aquestes exposicions a les ciutats que se sumen a la convocatria seran el tret d'eixida de PhotoESPAA 2020, durant el mes de juny, marcant l'inici d'una edici que es desenvolupar durant l'estiu i fins a finals del setembre.

Mecnica de participaci i terminis

La convocatria estar oberta fins al 17 de maig i la participaci es far mitjanant Instagram amb les etiquetes #PHEdesdemibalcn i #PHE20. Cada dia, la web del festival anir pujant a una galeria virtual una selecci de les millors imatges presentades. Finalment, les millors fotos seran trasllades a grans lones que penjaran dels edificis ms emblemtics de Castell.

La convocatria s'ha plantejat com un homenatge a la ciutadania per a agrair el seu esfor i comproms en aquests moments complicats, en els quals l'esfor i el comproms individual s decisiu. Aix, la Regidoria de Cultura anima totes aquelles persones que des de les seues finestres i balcons observen el seu dia a dia a se sumen a un relat fotogrfic amb el qual poder expressar la seua creativitat i trobar noves maneres de comunicar-se.Segueix-nos: