Està en: INICI > Notícies

Joventut llana un curs online gratut d'introducci a la signatura electrnica

Divendres, 8 de Maig de 2020

L’Ajuntament ofereix una nova formació a persones de 18 anys o més per a conèixer el funcionament dels certificats de seguretat

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, ha posat en marxa un nou curs online gratuït dirigit a persones majors de 18 anys per a conéixer el funcionament bàsic de les signatures electròniques i els certificats de seguretat. El regidor de Joventut, Jorge Ribes, ha explicat que es tracta d'una nova oferta formativa perquè la ciutadania de Castelló puga conéixer el funcionament bàsic de les signatures electròniques i els certificats de seguretat de manera que puguen moure's amb major seguretat. El curs es desenvoluparà de manera online perquè puga ser seguit durant les mesures de confinament per l'estat d'alarma per la covid-19.

El curs, que es realitzarà a través de la plataforma Google Classroom, ja ha obert el termini d'inscripció. Totes aquelles persones de 18 anys i més que estiguen interessades a realitzar-ho poden fer-ho a través de l'enllaç http://www.castello.es/web30/pages/contenido_web20.php?id=cas&cod0=5&cod1=27&cod2=105&idcont=1599.

Per a realitzar aquesta formació online es disposarà d'un termini d'un mes a comptar des de la recepció del codi d'accés al curs. El taller té una duració estimada d'entre cinc i set hores, amb un mètode d'aprenentatge que es recolzaen documents, vídeos i test.

Les persones interessades que desitgen més informació també poden dirigir-se al mail aulasinformatica@castello.es.

Segueix-nos: