Està en: INICI > Notícies

L'Ajuntament escomet millores en l'edifici consistorial per a racionalitzar espais, reforar l'accessibilitat i facilitar la realitzaci de trmits

Dissabte, 18 de Juliol de 2020Marco destaca que l'obra adapta l'edifici a les necessitats organitzatives i obri un accs des de la plaa del Mercadet

L'Ajuntament de Castell est adequant els espais interiors del Palau Municipal a les noves necessitats d'organitzaci amb l'objectiu de millorar la funcionalitat de les zones de treball i la seua relaci amb els fluxos d'accs de la ciutadania, de manera que la planta baixa concentre el registre i els serveis d'atenci situats fins ara en la quarta planta, amb un nou accs des de la plaa del Mercadet.

Estem adequant el Palau Municipal a les necessitats d'organitzaci i distribuci dels espais, facilitant l'accs de la ciutadania als serveis, de manera que els vens i venes no hagen de recrrer diferents plantes de l'edifici per a fer un trmit, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. L'objectiu d'aquests treballs s racionalitzar i dignificar espais, reforar l'accessibilitat i facilitar l'atenci, ha apuntat Marco.

Les obres s'estan duent a terme actualment, ats que els serveis d'atenci ciutadana s'han traslladat al Palau de la Festa, on, per les dimensions de l'immoble, es garanteix el compliment de les mesures de seguretat i sanitries enfront del coronavirus en l'atenci presencial.

La remodelaci de la planta baixa del Palau Municipal permetr traslladar a peu de carrer els serveis que es prestaven en la planta quarta (com a Consum, Sanitat o Habitatge), amb un accs com amb el registre que s'habilitar des de la plaa del Mercadet, i diferenciat respecte de l'accs principal. Amb aix es pretn millorar els fluxos d'ingrs, espera i atenci.

Aix, aquesta intervenci canviar la direcci i ingrs de l'rea de registre, l'entrada del qual s'habilitar des de la plaa del Mercadet, amb un geners vestbul d'espera que ser com amb l'accs a les dependncies de Consum, Sanitat i Habitatge. A ms, s'adequaran els banys existents amb la finalitat d'adaptar-los a les persones amb mobilitat reduda.

Parallelament, i a travs d'un projecte tcnic que s'est elaborant per la Secci d'Arquitectura Urbana de l'Ajuntament, es projecta la distribuci dels espais interiors de la resta de les plantes del Palau Municipal, de manera que s'adapte a les demandes funcionals i d'organitzaci. Tot aix, de cara a mantindre en el mateix els serveis de carcter ms institucional i, per tant, que no requereixen d'atenci directa al pblic.

La redistribuci de l'edifici de la plaa Major tamb s possible pel trasllat de ms serveis municipals a l'immoble del carrer Enmig nmero 82, comunament denominat Edifici de Quatre Cantons, en el qual s'han habilitat nous espais administratius en la segona i cinquena plantes. Aix, Quatre Cantons suma les seccions de Patrimoni i Contractaci i de Recursos Humans, que s'afigen a les que ja albergava: Ordenaci i Gesti Urbanstica i Territorial, Control Urbanstic, Serveis Urbans i Infraestructures, Arquitectura Urbana, Serveis Socials, Agncia de Desenvolupament Local i Centre Social de la Zona Centre.Segueix-nos: