Està en: INICI > Notícies

Castell constitueix la Comissi per a l'Impuls i fixa tres rees de treball per a la reactivaci

Dimecres, 22 de Juliol de 2020La comissi tornar a reunir-se la setmana vinent per a aprovar el pla de treball i el calendari de reunions

L'Ajuntament de Castell ha acollit aquest dimecres la constituci de la Comissi de treball del Consell Social d'Impuls, una comissi creada amb la finalitat de recaptar propostes i recomanacions de la societat civil per al projecte de recuperaci de Castell dels efectes econmics i socials derivats de la crisi sanitria de la covid-19. En aquesta sessi constitutiva s'han recollit propostes dels integrants de la comissi per a elaborar el pla de treball i un calendari de reunions, que ser aprovat en una prxima sessi convocada per a la setmana vinent.

La sessi ha estat presidida pel regidor de Benestar Social, Dependncia i Infncia, Jos Luis Lpez, qui ha explicat que l'objectiu de la comissi s l'elaboraci d'un document que reculla les propostes i principals aportacions per a la reactivaci social i econmica de Castell. "s el moment de fer propostes i plantejar a quins collectius, associacions o entitats volem convocar per a elaborar aquest document, que ser un full de ruta per a la reactivaci de la ciutat desprs de l'emergncia sanitria", ha apuntat.

Lpez ha destacat que aquest document se centrar en tres eixos principals de treball: poltica social i cures, reactivaci econmica i sanitat i salut pblica. La comissi s'ha emplaat a una nova reuni dijous que ve per a aprovar el pla de treball i el calendari de reunions, que podr ser setmanal o quinzenal.

Aix mateix, s'ha emplaat als membres de la comissi al fet que elaboren proposades de compareixences de persones o representants d'mbits que consideren que poden aportar propostes d'inters per al document final.

La creaci de la Comissi per a l'Impuls de Castell va ser aprovada a proposta de l'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, i amb el vot unnime del Consell Social de la Ciutat el passat 6 de juliol i est integrada per representants de les rees social i econmica del Consell Social i d'altres consellers l'aportaci dels quals pot sumar a aquesta iniciativa, com a representants empresarials, sindicals, venals i de l'mbit universitari, entre altres. Tamb est integrat pels grups poltics municipals a l'Ajuntament.Segueix-nos: