Està en: INICI > Notícies

Celebrem amb la Natura celebra aquest dissabte el Dia dels Parcs Naturals amb una visita i concurs fotogrfic al Desert de les Palmes

Dilluns, 27 de Juliol de 2020

Els assistents poden inscriure's a l'activitat de la Regidoria de Transici Ecolgica a travs de naturacastello.es

Celebrem amb la Natura commemorar el Dia Europeu dels Parcs Naturals aquest dissabte 1 d'agost amb un activitat al Desert de les Palmes. La campanya mediambiental que organitza la Regidoria de Transici Ecolgica en collaboraci de Itinerantur ha programat un concurs fotogrfic sobre el paratge natural i una visita al centre d'interpretaci.

La iniciativa es desenvolupar seguint-se les normes sanitries per la covid-19 amb un lmit d'assistncia de 30 persones, respectant-se una distncia de 1,5 metres en l'exterior i l'obligatorietat de portar mscara en interior. Comenar a les 11 hores i el punt de trobada ser el centre d'interpretaci del Desert de les Palmes. Els interessats poden inscriure's a travs del web naturacastello.es o info@itinerantur.com.

La cita arrancar amb una visita al centre d'interpretaci en la qual que els participants coneixeran les caracterstiques del parc i continuar amb un passeig lliure en la qual els assistents podran realitzar les seues fotografies de l'entorn. Cada assistent mostrar una de les seues imatges i la comitiva votar la guanyadora. Totes les fotos es compartiran en naturacastello.es i en les xarxes socials de Itinerantur i de l'Ajuntament de Castell.

La Regidoria de Transici Ecolgica promou Celebrem amb la Natura amb l'objectiu de posar en valor la riquesa natural del terme municipal. Al llarg de l'any se celebren diferents activitats, entre tallers o rutes de senderisme o cicloturisme. Durant l'Estat d'Alarma es va ajornar i va retornar el 14 de juny reprogramant les activitats que s'havien ajornat.

La segent iniciativa ser el 16 d'agost amb una ruta de senderisme interpretativa en Tossal Gros pel Dia dels Boscos.Segueix-nos: