Està en: INICI > Notícies

La Comissi per a l'Impuls de Castell defineix noves accions de recuperaci de la ciutat

Dimecres, 19 de Agost de 2020El 26 d'agost s'ha convocat una reuni per a abordar la gesti de la covid-19 i activar ms mesures per a palliar els seus efectes

La Comissi per a l'Impuls de Castell, constituda en el si del Consell Social de la Ciutat, es reunir en sessi telemtica dimecres que ve, 26 d'agost, per a abordar els informes rebuts dels diferents departaments municipals que recullen les accions realitzades durant la gesti sanitria de la covid-19, aix com les aportacions de les conselleres i consellers de la comissi. La reuni servir per a posar en com i analitzar tota aquesta informaci i crear els grups de treball de la comissi, que s'encarregaran d'elaborar el document final amb les propostes i recomanacions per al projecte de recuperaci de Castell dels efectes econmics i socials derivats de la crisi sanitria de la covid-19.

Estem avanant de la m del Consell Social en el cam de la reactivaci de la ciutat desprs de la crisi sanitria de la covid-19, perqu volem traar-lo amb la societat civil i compartir l'estratgia de recuperaci econmica i social de la ciutat, ha explicat l'alcaldessa, Amparo Marco. Els membres de la comissi estan aportant les seues propostes, que serviran, al costat dels informes interns de gesti, per a perfilar ms mesures que ens permetran impulsar Castell, segons ha detallat el president d'aquesta comissi, el regidor Jos Luis Lpez.

Entre els informes interns dels departaments municipals que s'aporten a aquesta comissi, entre altres, figuren el d'Impuls de l'Activitat Econmica i Ocupaci sobre actuacions realitzades en el programa d'ocupaci Crea-Castell de l'Agncia de Desenvolupament Local i per part del Consorci del Pacte Local per l'Ocupaci, el de la Unitat de Desenvolupament Comercial i Mercats, el de la Unitat de Consum, el d'Atenci Integrada, els de Gent Gran i Sanitat i els dels patronats municipals de Festes, Esports i Turisme.

La creaci de la Comissi per a l'Impuls de Castell va ser aprovada a proposta de l'alcaldessa de Castell, Amparo Marco, i amb el vot unnime del Consell Social de la Ciutat el passat 6 de juliol i est integrada per representants de les rees social i econmica del Consell Social i d'altres consellers l'aportaci dels quals pot sumar a aquesta iniciativa, com a representants empresarials, sindicals, venals i de l'mbit universitari, entre altres. Tamb est integrat pels grups poltics municipals a l'Ajuntament. Desprs de la seua constituci, el 22 de juliol, va fixar tres eixos principals de treball: poltica social i cures, reactivaci econmica i sanitat i salut pblica.Segueix-nos: