Està en: INICI > Notícies

Transici Ecolgica organitza aquest cap de setmana una doble jornada de neteja a les platges i una solta de tortuga

Dilluns, 21 de Setembre de 2020La Regidoria de Fernando Navarro programa aquesta sessi d'educaci ambiental pel Dia Martim Mundial

La Regidoria de Transici Ecolgica de l'Ajuntament de Castell ha organitzat aquest cap de setmana una doble sessi d'educaci ambiental per a posar en valor les nostres platges i la mar amb motiu del Dia Martim Mundial. Aquesta activitat es dur a terme dins de la campanya de Celebrem amb la Natura amb la collaboraci de Itinerantur. El dissabte 26 de setembre hi haur una jornada de neteja a la platja del Gurug i el diumenge 27 una altra activitat de neteja en el Serradal ms una solta de tortuga.

La doble activitat del departament de Fernando Navarro, a ms de cuidar les platges, tamb comptar amb una explicaci divulgativa de la campanya i conscienciaci per a reduir la generaci de residus i posar en valor la nostra biodiversitat. La jornada tindr el lema de "Un transport martim sostenible per a un planeta sostenible". Les persones interessades per a les dues activitats poden inscriure's en www.naturacastello.es. L'aforament estar limitat a 50 persones per les mesures de prevenci sanitries, que es dividiran en dos grups.

L'activitat del dissabte 26 es desenvolupar des de les 11 a les 13 hores. El punt de trobada ser el lloc de la Policia Local a la platja del Gurug. Aix mateix, el dissabte tamb hi haur al mateix temps una neteja del fons mar.

Per part seua, el diumenge 27, la campanya comenar a les 10.30 hores amb la neteja a la platja del Serradal. La solta d'una tortuga recuperada per la Fundaci Oceanogrfic ser a les 12.30 hores.Segueix-nos: