Està en: INICI > Notícies

Castell triplicar la presncia dels ecoparcs mbils al carrer a partir de novembre

Dimarts, 20 de Octubre de 2020El nou horari saplicar a partir del dia 2, quan el servei comenar a funcionar tamb de vesprada

udio d'Ignasi Garcia


LAjuntament de Castell ha confirmat lampliaci del servei dels serveis de lecoparc mbil, una mesura que permetr triplicar la presncia als carrers de la ciutat dels vehicles de recollida selectiva. Amb un nou horari de vesprada i ms punt de recollida, el nou servei sactivar el prxim 2 de novembre.

El regidor de Reciclatge i Neteja, Ignasi Garcia, ha posat laccent en la importncia dacostar a la ciutadania el servei de lecoparc i fer-ho amb la informaci adequada per a que aprofiten al mxim aquest servei pblic. Volem combatre labandonament irregular de residus en la via pblica i per aix apostem per facilitar al mxim laccs als ecoparcs amb aquest nou servei mbil, ha explicat Garcia, qui tamb ha recordat que als punts nets hi haur personal especialitzat per tal d'assessorar la ciutadania i garantir un s correcte de cada contenidor.

Aix, el servei gestionat per lrea de Reciclatge i Neteja passar destar obert 24 hores a la setmana per a estar-ho 72 hores. El nou horari ser de mat de 7.15 hores a 13.15 hores per al cami de lecoparc, mentre que el contenidor multiusos funciar de 7.15 a les 14.15 hores. De vesprada, estaran operatius de 14.15 hores a 20.15 hores, en ambds casos.

Pel que fa a les ubicacions, dilluns de mat els punts nets estaran al Cam Camins, carrerJess Mart i el Passeig de la Universitat i de vesprada se situaran al carrer Riu Sella a lalada del Palau de la Festa i a la plaa Herrero Teixidor. Dimarts demat, el venat els trobar al carrer de lIlla i a lAvinguda Chatelerault a lalada del carrer M Teresa Gonzlez Justo. De vesprada, lecoparc visitar els carrer Mestre Ripolls, Clara Campoamor i lIlla.

Lecoparc mbil se situar al carrer Pintor Carb i la plaa dEspanya cada dimecres de mat, mentre que de vesprada estar a la plaa Santa Clara i, novament, al carrer Pintor Carb. Dijous, el recorregut comenar a lavinguda Caputxins i el carrer Guardamar i de vesprada es traslladar als carrers Onda, Rio Navia i Guardamar.

Divendres, el punt de recollida estar de mat a la tinena dalcaldia del Grau del passeig Buenavista i al carrer Hosca amb lavinguda Benicssim, on tamb hi haur servei de vesprada, a banda del punt que se situar a la plaa de La Llibertat. Finalment, els punts nets estaran disponibles en dissabtes alterns a les seus dels collectius venals de la Marjaleria i el Grup de Sant Agust i tamb a lAvinguda del Rei Jaume, en horari de mat. De vesprada, lecoparc mbil estar a les places de Les Comunicacions i Illes Columbretes.

Cal recordar que en setembre es va installar un nou punt de recollida mbil amb 10 rutes. Compta amb 180 litres de capacitat per a oli vegetal (de cuina) i mineral (de motor). A ms a ms, disposa de dipsits especfics per a tubs de ne i bateries dautombils. Els usuaris podran tamb dipositar bombetes, piles, tners dimpressora, mbils, ordinadors porttils, cpsules de caf, radiografies, cintes de vdeo, DVD, termmetres, etc.Segueix-nos: