Està en: INICI > Notícies

Castell supera les 187.000 desinfeccions en via pblica des de l'inici de la crisi sanitria

Dimarts, 8 de Desembre de 2020El consistori ha comptat amb un equip de 46 operaris per a aigualejos en vies pbliques, tractaments nebulitzadors i polvoritzaci amb motxilles

udio d'Ignasi Garcia


LAjuntament de Castell ha multiplicat les desinfeccions en la via pblica i el mobiliari urb per fer front al coronavirus en la ciutat. En eixe sentit, shan realitzat un total de 187.510 actuacions, dividides entre desinfeccions en interior i exterior, contenidors en els que sinclouen els de recollida dorgnica i papereres.

Ha sigut una tasca fonamental des de linici de la pandmia i, especialment important, en punts com les rees comercials o sanitries i en moments com la tornada a lactivitat lectiva presencial, ha indicat el regidor de Reciclatge i Gesti de Residus, Ignasi Garcia. Ledil tamb a avanat que en 2021 incrementarem tamb els recursos per a garantir que aquestes desinfeccions, ja que continua sent prioritari que els espais pblics complisquen amb les exhaustives indicacions dhigiene que marquen els protocols.

Un equip de 46 persones ha desenvolupat els treballs de desinfeccions en la ciutat de Castell per tal de combatre la pandmia. Les actuacions han consistit en 42.110 neteges en interiors i exteriors de contenidors, 85.850 desinfeccions en exterior de contenidors de recollida de residus slids urbans i recollida selectiva de residus, i 59.550 actuacions en papereres situades en la via pblica.

Pel que fa als treballs realitzats en via pblica, concretament, shan dut a terme 1.610 tasques de aigualeig manual amb Piaggio i 900 treballs de baldeig mixt amb dipsit. Tamb shan realitzat 1.270 actuacions de neteja amb hidronetejadora i 2.060 tasques de polvoritzaci manual amb motxilla. Finalment, shan dut a terme 114 treballs de polvoritzaci amb nebulitzador.

Des de linici de la crisi sanitria shan reforat les tasques des de la Regidoria de Neteja de Castell. Recentment, Garcia va traslladar a la resta de grups municipals linforme sobre la planificaci de treballs de neteja en la via pblica, platges i el mobiliari urb.Segueix-nos: