Està en: INICI > Notícies

Festes aprova per majoria el pressupost per a enguany que ascendeix a 986.000 euros

Divendres, 30 de Abril de 2021Braina destaca que sn uns comptes adaptats al context actual que mantenen una lnia de subvencions al mn de la festa

Audio d'Omar Braina


El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha aprovat hui el pressupost per a 2021, que ascendeix a 986.016 euros. Els comptes han tirat avant per majoria, amb huit vots a favor: del president i la vicepresidenta del Patronat, i dels representants de l'assemblea i de PSPV, Comproms i Podem. I tres vots en contra; de PP, Ciutadans i Vox.

El regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, ha explicat que s un pressupost ajustat al context covid, que destina la reducci respecte a 2020, que supera els 300.000 euros, a reforar les poltiques de benestar social, perqu contribusca a palliar els efectes de la crisi sanitria tant a nivell social com econmic.

A ms, Braina ha posat l'accent en que aquests comptes mantenen una lnia de subvencions de 117.300 euros, dirigides a les gaiates, la gestora de gaiates, ens vinculats, Federaci de Colles, Festes de Carrer i grups perifrics. Unes ajudes que s'han ajustat a la realitat derivada de la suspensi de les festes. Hem mantingut ajudes al mn de la festa, perqu continuem donant-los suport en un moment com aquest, ha assegurat.

Els comptes tamb mantenen partides econmiques en previsi de poder organitzar actes o activitats al llarg de l'any, sempre que l'evoluci de la situaci epidemiolgica a la ciutat ho permeta i no suposen risc sanitari.

L'aprovaci definitiva del pressupost del Patronat Municipal de Festes ha tingut lloc desprs de debatre's i votar-se les esmenes presentades, que han sigut desestimades. Ara, l'acord del Consell Rector s'elevar a l'Ajuntament per a la seua aprovaci amb el pressupost municipal.Segueix-nos: