Està en: INICI > Notícies

Castell recupera la Festa de la Rosa amb un concert en la plaa Major el 29 de maig

Dilluns, 24 de Maig de 2021

Festes adapta la cita a les mesures anticovid, amb control d'accessos, assistncia mitjanant invitaci i retransmissi via streaming

Audio de Omar Braina


L'Ajuntament de Castell, a travs del Patronat Municipal de Festes, recupera enguany la Festa de la Rosa, per la qual s'ha programat un concert extraordinari amb sis grups de rondalles que tindr lloc dissabte que ve, 29 de maig, a les 22.00 hores, en la plaa Major.

La cita torna adaptada a les restriccions derivades de la pandmia i a les mesures de seguretat i de protecci de la salut, en un format que no preveu el tradicional concurs i que tampoc ve precedit per les serenates dels dissabtes de maig. Des del Patronat Municipal de Festes hem volgut recuperar la Festa de la Rosa adaptada al context actual i comptem amb sis grups que oferiran un concert per al qual s'adoptaran les mesures de seguretat davant la covid-19 oportunes, ha explicat el regidor de Festes, Omar Braina.

Els grups participants sn Jacaranda, KabCaf, Rosa de Maig, Tuna de Magisterio, Vora Squia i Voz y Modos. L'aforament est limitat i per a poder acudir al concert s necessria la invitaci. Aquesta invitaci es podr recollir presencialment el dijous i el divendres (27 i 28 de maig) des de les 9.00 fins a les 14.00 hores en les dependncies del Patronat Municipal de Festes, situades al Palau de la Festa. Prviament cal reservar-la, fins a cobrir les places disponibles, sollicitant cita prvia a partir de dem dimarts, 25 de maig, a travs dels telfons 964232658 i 648950962.

A ms, i amb l'objectiu d'arribar al mxim nmero de pblic possible, el concert de la Festa de la Rosa ser retransms en directe, a travs del canal de youtube de l'Ajuntament de Castell.

Per a garantir el compliment de les mesures de seguretat, la plaa Major es perimetrar i s'habilitaran tres accessos: des de la plaa Pescateria, des de la plaa de l'Herba i des del carrer Arxipreste Balaguer. En cada invitaci es detallar l'accs i l'hora prevista per a accedir, de manera que es puga escalonar l'entrada i evitar aglomeracions. A ms, hi haur control d'accessos, es mantindr la distncia de seguretat, ser obligatori l's de mascareta i es dispensar gel hidroalcohlic en les entrades.Segueix-nos: