Està en: INICI > Notícies

Braina aborda amb Salut Pblica el calendari festiu de Castell condicionat encara per la covid

Dilluns, 4 de Octubre de 2021
El regidor de Festes inicia una ronda de reunions amb Sanitat per a anar de la mà en l'organització d'unes festes segures

El regidor de Festes de l'Ajuntament de Castelló, Omar Braina, s'ha reunit aquest matí amb el director de Salut Pública a Castelló, Carles Escrig, amb l'objectiu d'estudiar la viabilitat de la celebració del pròxim calendari festiu de Castelló, atesa la situació epidemiològica a la ciutat i a les mesures de prevenció i protecció davant la covid-19. Ha sigut la primera d'una sèrie de reunions periòdiques que es produiran en els pròxims mesos entre Festes i representants de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a abordar, de la mà, esdeveniments com la Cavalcada de Reis, Carnestoltes o la Magdalena.

"Des de l'Ajuntament estem treballant en la planificació de les pròximes festes i volem comptar amb Salut Pública perquè ens vagen orientant en funció de l'evolució de la pandèmia i de les mesures sanitàries de prevenció", ha explicat el regidor de Festes. "Com hem fet fins ara, treballarem amb responsabilitat i amb la màxima prudència, perquè encara estem en un període d'incertesa respecte a l'evolució de la pandèmia", ha apuntat Braina. "Les pròximes festes estaran encara condicionades per la pandèmia i per això valorarem diferents escenaris per a poder gaudir-les amb seguretat", ha assegurat el regidor.


Des de la direcció de Salut Pública, Escrig ha tendit la mà per a continuar col·laborant en la mesura que siga possible amb l'Ajuntament de Castelló i ha recalcat que hem d'avançar cap a la normalitat, tenint en compte en tots els casos el compliment de les mesures anticovid vigents i que la situació epidemiològica és d'incertesa i canviant a curt termini.Segueix-nos: