Està en: INICI > Notícies

CtriCS fusiona patrimoni, gastronomia i msica en l'ermita de Sant Jaume de Fadrell

Dijous, 14 de Octubre de 2021


Escuder destaca la iniciativa que es desenvoluparà el pròxim cap de setmana, 16 i 17 d'octubre, amb l’ermitori com a escenari

L'Ajuntament de Castelló, a través de les àrees d'Ermites, Patrimoni i Turisme, ha organitzat una activitat a l'entorn de l'ermita de Sant Jaume de Fadrell que conjuga el patrimoni històric, la música, l'art i els cítrics. Es tracta d'una iniciativa denominada CítriCS, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, 16 i 17 d'octubre. "És una nova oferta gratuïta amb aforament controlat que pretén acostar les ermites de Castelló a la ciutadania amb música en directe, workshops i els millors productes gastronòmics de proximitat", ha assenyalat la regidora d'Ermites, Patrimoni i Turisme, Pilar Escuder.

"Que l'escenari siga l'ermita de Sant Jaume de Fadrell significa conéixer la nostra història i agricultura, a més de la nostra gastronomia amb una degustació de productes elaborats per artesans castellonencs i amb el denominador comú de la taronja", ha destacat Pilar Escuder.

Dissabte que ve, 16 d'octubre, a partir de les 12.00 hores, s'inaugura aquesta iniciativa amb la degustació d'un tradicional aperitiu. Aqueix mateix matí, a partir de les 12.30 hores tindrà lloc el Taronja Sound, dedicat especialment al públic infantil, que gaudirà d'una experiència musical diferent. I per a concloure la primera jornada del dissabte 16 d'octubre, està prevista l'actuació de la banda aragonesa Delacueva.

El diumenge 17 d'octubre arrancarà amb una nova degustació a partir de les 12.00 hores. Posteriorment, a les 12.30 hores, es farà un workshop i el Taronja Tattoo. CítriCS tancarà aquesta edició amb l'actuació del castellonenc Jesús de Vicente. I durant tots dos dies, també participarà en el cicle, l'artista i gestor de projectes d'art urbà, David Ruiz.Segueix-nos: