Està en: INICI > Notícies

Castell reprn les visites guiades a la llotja impulsades des de Gent Gran

Dijous, 21 de Octubre de 2021
Granero destaca la posada en valor del patrimoni natural, de la mar i del peix fresc del Grau a través d'aquestes activitats gratuïtes

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran i amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors Sant Pere del Grau, ha posat en marxa el nou programa de visites guiades a la llotja, amb l'objectiu de donar a conéixer el port pesquer i el peix fresc del Grau.

La regidora de Gent gran, Isabel Granero, ha assistit a la primera de les visites que ha tingut lloc aquesta setmana, posant en valor la campanya "que suposa reprendre les activitats dirigides a les associacions de majors potenciant el nostre patrimoni natural, la mar i el producte de proximitat".

L'activitat permet visitar la llotja, presenciar una subhasta de peix i accedir al Museu de la Mar. S'han programat 34 visites entre els mesos d'octubre i novembre; els dimarts, dimecres i dijous a partir de les 16.00 hores. Són gratuïtes i es poden sol·licitar a través de les associacions enviant un correu a oficinadelmayor@castello.es. Aquest programa es ve desenvolupant des de 2019 i ja ha comptat amb la participació de més de 2.000 persones.Segueix-nos: