Està en: INICI > Notícies

Castell implicar la ciutadania en Celebrem amb la Natura en un consum responsable i saludable en el Green Friday

Dilluns, 22 de Novembre de 2021

Transició Ecològica organitza dins de la campanya un taller amb degustació de productes de proximitat

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló commemorarà el Green Friday aquest dissabte 27 de novembre en una jornada que implicarà la ciutadania en un consum sostenible i de proximitat. Aquesta jornada es durà a terme en el marc de la campanya d'educació ambiental de Celebrem amb la Natura. Les persones interessades poden inscriure's en info@itinerantur.com

Celebrem amb la Natura, que organitza la regidoria que dirigeix Fernando Navarro amb la col·laboració de la firma d'ecoturisme Itinerantur, posarà en valor el Green Friday, una cita que advoca per uns hàbits de consum responsables, verds i centrats en els productes de proximitat i del xicotet comerç. Una via per a mitigar les conseqüències de la crisi climàtica, millorar la qualitat de vida de la ciutadania, garantir una sobirania alimentària i ajudar als productors i comerciants locals.

La cita tindrà lloc al Parc Litoral, de les 10.30 a les 13.30 hores. Consistirà en un taller sobre consum responsable que inclourà una degustació de productes locals. També contempla una xarrada participativa en la qual es recolliran les propostes i aportacions de tots els participants.

La Regidoria de Transició Ecològica desenvolupa durant l'any la campanya Celebrem amb la Natura per a posar en valor la riquesa ambiental de la ciutat i promoure formes de consum saludable i de quilòmetre zero. Són una quinzena d'activitats, que comprenen tallers, rutes ciclistes i de senderisme, xerrades o gimcanes. .Segueix-nos: