Està en: INICI > Notícies

El PP i el Bloc en lAjuntament de Castell acorden incrementar, encara ms, el control sobre la sollicitud de subvencions per part del consistori i a benefici de la ciutat

Dimecres, 20 de Febrer de 2008

El regidor de Règim Interior, Juan José Pérez Macián, i el regidor del Bloc en lAjuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, han pactat un acord a fi dincrementar, encara més, el control sobre la sol·licitud de subvencions a les administracions provincial, autonòmica, nacional i a la UE, per part del consistori i que beneficiaran a tota la ciutadania. Així ho han presentat este matí ambdós representant polítics ja que, després de la petició de crear una oficina de recursos per a millorar el control de les subvencions per part del Bloc, el PP va presentar una proposta "que hem concretat i acceptat perquè per al Bloc complix amb lesperit doferir garanties que lAjuntament de Castelló no deixe passar les subvencions per a la ciutat". 

Per la seua banda, el regidor Pérez Macián ha destacat que a estes subvencions opta el consistori per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i desenvolupar projectes per a ells i que es contemplen dins de lacció de govern de lequip que lidera lalcalde Alberto Fabra. Pérez Macián ha afirmat que el consistori disposa duna plantilla de funcionaris que realitzen esta labor de forma responsable "encara que tot és millorable i saguditzarà, encara més, la localització destes subvencions. La gestió és excel·lent però volem arribar a lòptim". 

Així, sintensificarà la dita labor de control a través del Comité de Direcció que presidix el vicealcalde, Javier Moliner, i del que formen part els delegats dàrea, Carmen Amorós, Juan José Pérez Macián i Joaquín Torres, a més dels tres coordinadors generals i el director de Modernització. "Es tracta que este òrgan municipal conega la labor que es Du a terme en matèria dobtenció de subvencions de forma diària i que els coordinadors generals, en cada sessió, donen compte al Comité dun complet detall de les subvencions sol·licitades, quins han sigut concedides i quins rebutjades". 

Desta manera, es permetrà un major control polític deste treball i un major control per part de loposició, a més duna major dedicació dels funcionaris per a localitzar estes subvencions. "Fer una política des de loposició constructiva és crear millores i aportar suggeriments per a ladministració local", ha dit Pérez Macián, el qual ha agraït lactitud del Bloc amb esta oposició responsable.Segueix-nos: