Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell obrir un expedient sancionador a lempresa que ha talat dos arbres sense perms municipal

Dimarts, 24 de Juny de 2008

LAjuntament de Castelló obrirà un expedient sancionador a lempresa que ha sol·licitat la ubicació dun bastida entre la plaça de lOlivera i el carrer Arrufat Alonso per haver talat dos arbres ubicat en la via pública a fi dinstal·lar el dit bastida per a realitzar unes obres en una finca de la zona, segons ha declarat el regidor de Disciplina Urbanística, Gonzalo Romero. 

"El consistori aplicarà una sanció exemplifiquen-te a esta empresa a fi que cap veí es crega amb la potestat de talar arbres plantats en la ciutat sempre que vullga o ho estime oportú", ha explicat Gonzalo Romero, qui ha mostrat el seu malestar per esta acció duta a terme amb lúnic fi dinstal·lar un bastida en la via pública. 

Des de lAjuntament de Castelló, "no tolerarem en cap concepte este tipus dactuacions ja que vetlem per la ciutat i pels ciutadans, que han de seguir unes normes i han de sol·licitar permisos a fi de dur a terme alguna acció que així ho requerisca". 

"Ningú pot anar comptant arbres ubicat en la via pública al seu capritx, per la qual cosa prendrem mesures sancionadores contra lempresa que ho ha fet sense cap tipus dautorització per part del consistori",
ha prosseguit Romero.Segueix-nos: