Està en: INICI > Notícies

El ple sobre el Debat sobre lestat de la Ciutat se centrar en els grans projectes i reivindicacions i el model de ciutat "que volem per a Castell"

Dilluns, 21 de Juliol de 2008

El portaveu del grup municipal del PP, Javier Moliner, ha anunciat este matí que el ple sobre el Debat de l´estat de la Ciutat se centrarà, principalment, en els grans projectes i reivindicacions i el model de la ciutat "que volem per a Castelló". Així, Moliner ha explicat que esta sessió plenària, que té com a antecedent el ple celebrat el 8 de juny del 2005, se celebrarà el dia 31 de juliol a les 10.00 hores en l´Ajuntament de Castelló, a què seguirà el ple ordinari del mes de juliol. 

El portaveu popular ha comentat també que es tracta d´un ple el format del qual contempla el debat d´un model de ciutat, qüestions generals que afecten este model, "pel que no es prenen acords i començarà per una exposició inicial de l´alcalde, a qui seguiran les dos intervencions per grup polític, de quinze minuts com a màxim, del Bloc, el PSOE i el PP". Per tant, hi haurà un total de set intervencions a què se suma la de l´alcalde al començar la sessió plenària. En la dita compareixença, Alberto Fabra donarà coneixement de la situació dels projectes més importants per a la ciutat, així com un balanç del primer any de la corporació o de les grans reivindicacions per a la capital de La Plana. 

Com principal novetat en este ple sobre el Debat sobre l´estat de la Ciutat i, a instàncies del Bloc, l´alcalde de Castelló, Alberto Fabra, ha acceptat delegar la presidència del ple, per la qual cosa no presidirà el mateix. "Esta delegació permetrà al primer edil participar en el ple de forma activa i podrà fer ús, inclús, de la paraula, en qualsevol torn del PP", ha explicat Javier Moliner.Segueix-nos: