Està en: INICI > Notícies

La Cambra de Comer de Castell participar de manera activa en la Cima pel Corredor Mediterrani

Dimarts, 30 de Agost de 2011

L’Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha mantingut aquest matí un a reunió amb el president de la Cambra de Comerç de Castelló, Salvador Martí Huguet, on s’ha confirmat la participació d’aquesta institució en la Cimera d’Alcaldes pel Corredor Mediterrani, així com altres aspectes tècnics de la col·laboració de la Cambra en la trobada que se celebrarà el pròxim 7 de setembre en la capital de la Plana. 

En la reunió d’aquest matí han participat també, per part de l’Ajuntament de Castelló, la Vicealcaldessa, Marta Gallén, així com el portaveu de l’equip de govern, Miguel Ángel Mulet. Per part de la delegació de la Cambra han estat també presents el seu secretari general, Carlos Fabra, la seua vicepresidenta, Lola Guillamón, així com altres tècnics de la institució.
Alfonso Bataller ha comentat que "aquesta és una de les moltes reunions preparatòries que tindrem de cara a la celebració d’aqueixa Cima pel Corredor Mediterrani, en la que es plasmarà en un decàleg els arguments i reivindicacions perquè aquesta infraestructura siga inclosa dins de la Xarxa Central Transeuropea per part de la Unió Europea". 

El primer edil ha mostrat també el seu "agraïment perquè la Cambra de Comerç aportació estudis recents sobre la importància i transcendència que té el Corredor Mediterrani i participe de manera activa amb nosaltres en la part tècnica que hi haurà prèvia a la firma del document final per part dels alcaldes". 

Bataller ha insistit en el fet que "aquesta reunió és necessària i molt important. Totes les institucions, organitzacions i col·lectius que vullguen sumar-se i adherir-se a aquesta iniciativa seran inclosos i la Cambra de Comerç de Castelló ha mostrat la seua voluntat de col·laboració des de l’inici". 

L’Alcalde ha avançat també que "el President de la Generalitat, Alberto Fabra, clausurarà la Cima i ratificarà l’important suport que té aquesta infraestructura, no sols de la Generalitat Valenciana, sinó també de les dotze províncies que participaran en la trobada". 

Per la seua banda, el president de la Cambra de Comerç, Salvador Martí, ha agraït que l’Ajuntament de Castelló haja comptat amb la nostra institució per a realitzar un estudi sobre la gran importància que té per a la nostra província el Corredor Mediterrani". 

El màxim representant de la Cambra castellonenca ha recordat que "aquesta iniciativa ha sigut liderada des del seu inici per l’Ajuntament de Castelló, sumant cada vegada més suports d’associacions com d’ajuntaments, demostrant una gran visió de futur". 

Finalment, Martí Huguet ha mostrat el seu convenciment que "el Corredor Mediterrani és summament important per a la província, no sols per a la societat civil, sinó per a l’economia, ports o inversions estrangeres que es poden materialitzar com a conseqüència de tindre una plataforma logística i unes possibilitats que no tindríem sense aquest Corredor".Segueix-nos: