Està en: INICI > Notícies

Les institucions o entitats participants en la Cimera pel Corredor Mediterrani protegiran el seu suport mitjanant un document d"adhesi conjunt

Divendres, 2 de Setembre de 2011

L’Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha anunciat hui que "la Cimera d’Alcaldes pel Corredor Mediterrani que se celebrarà a Castelló el pròxim 7 de setembre, comptarà amb un document d’adhesió de les diverses institucions i entitats participants, a més del decàleg que s’elaborarà en aqueixa jornada i que comptarà amb la firma dels dotze representants municipals de les capitals de l’Arc Mediterrani". 

El primer edil ha explicat que "el dit document permetrà sumar l’opinió i el suport de totes i cada una de les entitats, organitzacions o institucions que participaran d’aquesta trobada, sumant-se en sentir dels ajuntaments que participem en aquesta cita. Una mostra més del consens i la unitat que hi ha entorn de la reclamació del Corredor". 

Així, Bataller ha explicat que "en el dit document d’adhesió es reflectirà el compromís amb el desenrotllament d’aquest eix i l’aposta per una economia sostenible, també en termes socials i mediambientals. A través del Corredor Mediterrani, aquestes organitzacions estan apostant per la cohesió social i el desenrotllament de les nostres regions". 

L’Alcalde de Castelló s’ha mostrat convençut de que "la societat civil de Castelló tornarà a mostrar aqueixa postura per la qual considera irrenunciable el Corredor per a la nostra terra, de la mateixa manera que ho faran els alcaldes i alcaldesses participants en la cima que acollirà la nostra ciutat". 

SUPORT MASSIU
Bataller ha insistit en el fet que "el suport que rebrà aquesta cima impulsada des de l’Ajuntament de Castelló és massiu i s’estenc per tots els àmbits polítics, econòmics, socials i culturals de la societat castellonenca". 

L’Alcalde ha comentat que "comptem amb el respatler de Cambra de Comerç, CEC, Port de Castelló, la majoria de col·legis professionals com el Col·legi d’Enginyers Industrials, Enginyers de Camins,  Arquitectes, Associació d’Empresaris Turístics, associacions comercials, les Universitats amb seu en la nostra ciutat, i un bon nombre de les empreses més importants de Castelló, amb la seua adhesió a aquesta Cima, l’objectiu comú d’aconseguir que el Corredor Mediterrani siga considerat com un dels nous aqueixos de la Xarxa Central Transeuropea". 

"De la mà de la resta de capitals de l’Arc Mediterrani, de la Generalitat Valenciana, així com de la societat civil castellonenc, aconseguirem mostrar a la Unió Europea que la construcció del Corredor és una qüestió estratègica ineludible, no sols per a Espanya, sinó per a tot el continent. Una infraestructura que, en termes de rendibilitat, sostenibilitat i inversions és la més convenient en aquests moments", ha reiterat el primer edil.Segueix-nos: