Està en: INICI > Notícies

Alfonso Bataller trasllada a Mximo Buch "la necessitat que t Castell d"impulsar projectes d"investigaci energtica o el Pla d"Acci Comercial de la ciutat"

Dijous, 2 de Febrer de 2012

L’Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha rebut aquest matí al nou conseller d’Economia, Indústria i Comerç, Máximo Buch, en la que ha sigut la seua primera visita oficial a la capital de la Plana. En aquesta trobada han participat també la Vicealcaldessa, Marta Gallén, el regidor d’Economia, Juan José Pérez Macián i la regidora de Comerç, Carmen Albert. 

El primer edil ha destacat que "hem traslladat al conseller les principals inquietuds i projectes que té la ciutat de Castelló en allò que s’ha relacionat a les àrees de la seua competència i la necessitat de coordinar accions que permeten desenrotllar aquests projectes". 

Bataller ha explicat que "alguns d’aqueixes iniciatives importants tenen a veure amb el desig que tenim, des de l’equip de govern, de la posada en marxa d’un espai perquè diferents empreses i centres tecnològics puguen desenrotllar projectes relacionats amb l’energia i les seues aplicacions en matèria de sostenibilitat i desenrotllament urbà". 

"També hem volgut traslladar el nou conseller la necessitat d’impulsar mesures dinamitzadores per a la nostra economia com el Pla d’Acció Comercial per a Castelló. Una iniciativa que es fa més necessària que mai ara, a causa de les conseqüències de la crisi econòmica en el sector del comerç, sobretot el tradicional", ha insistit l’Alcalde de Castelló.

AVE I CORREDOR PER A LA INDÚSTRIA 

Alfonso Bataller i Máximo Buch també ha dialogat sobre "la imperiosa necessitat que siguen realitat projectes i infraestructures bàsiques com l’arribada de l’AVE, el Corredor Mediterrani o els accessos al Port de Castelló pel sud". 

El primer edil ha insistit en el fet que "hem d’aconseguir posar en marxa, en el mínim de temps possible, aquestes grans obres que suposaran un gran impacte econòmic i generació de milers de llocs de treball. En cas contrari, Castelló continuarà perdent competitivitat amb la resta de territoris, que sí que compten ja amb aquestes infraestructures i la nostra economia s’estancarà". 

Finalment, Bataller ha fet insistència en el fet que "tant per a la nostra economia, la nostra indústria i comerç, aquestes grans infraestructures són vitals i anirem de la mà de la conselleria que dirigix Máximo Buch per a aconseguir la seua realització en el període de temps més curt possible".Segueix-nos: