Està en: INICI > Notícies

LAjuntament de Castell escomet la neteja integral del carrer Canalejas del Grau

Dimecres, 11 de Febrer de 2015

La Vicealcaldessa de Castelló i Tenienta dAlcalde del Grau, Marta Gallén, ha comentat que " durant esta setmana, lAjuntament de Castelló, a través del Servici de Manteniment de la Ciutat (SMC) , està duent a terme la neteja integral dun dels vials més importants del Grau com és el carrer Canalejas". 

Gallén ha fet insistència en què " estos treballs atenen una petició veïnal, que ens havien fet arribar fins a la Tinència dAlcaldia del Grau diversos veïns i veïnes del Districte Marítim ". 

Ledila ha explicat que " lobjectiu era la neteja intensiva de paviments per mitjà de la neteja a alta pressió, eliminant taques existents tant en voreres i calçades de lesmentada carrer així com en les proximitats de les ubicacions dels contenidors de residus urbans ".

" Els treballs que es duen a terme podrien estar finalitzats hui mateix i en ells intervenen en la zona dos equips, cada un dells format per un operari i un furgó proveït de hidrolimpiadora ", ha comentat la Tenienta dAlcalde del Grau. 

Marta Gallén hi ha assenyalat també que " el carrer Canalets és una de les principals artèries comercials i urbanes del Grau. Una vial amb gran pas de vehicles i de persones al llarg del dia ".

" Amb esta neteja integral, a més de donar resposta a les demandes veïnals, posem més en valor este carrer que va ser remodelada per lAjuntament fa pocs anys, com la major part de lentorn urbà del Grau", ha afirmat.

Marta Gallén ha volgut destacar que " tant la Tinència dAlcaldia del Grau, com lAjuntament de Castelló estan sempre oberts, les 24 hores del dia i els set dies de la setmana a les peticions de la ciutadania i a resoldre els seus dubtes ". 

La Tenienta dAlcalde del Grau hi ha assenyalat finalment que " la Participació Ciutadana i lopinió dels nostres veïns i veïnes és fonamental per a anar millorant la nostra ciutat. Ells són els que millor coneixen les necessitats del seu entorn immediat i, des del SMC i lAjuntament de Castelló, ens hem posat mà a lobra per a dur a terme esta neteja que millora tot lentorn del carrer Canalets, millorant al mateix temps la qualitat de vida dels grauers i graueres ".Segueix-nos: