Està en: INICI > Notícies

La Web de l'Ajuntament de Castell, ocupa el TERCER lloc en la VI RADIOGRAFIA DE 'WEBS' MUNICIPALS que anualment realitza el Ciberp@is.

Dijous, 13 de Juliol de 2006

Castell ha passat del lloc 41 que ocupava l'any passat al 3 que ocupa enguany, sens dubte una pujada espectacular que valoren els seus vens.

La pgina web de l'Ajuntament de Castell (www.castello.es) ha obtingut 269,23 punts d'un mxim de 300, obtenint aix la tercera millor valoraci de les quasi 100 pgines web analitzades en este estudi.

Este estudi analitza la presncia en la xarxa de totes les capitals de provncia i municipis amb ms de 75.000 habitants. Valora aspectes com l'accessibilitat, on Castell se situa en un lloc preferent, al ser l'nica que permet una interacci total amb la pgina a travs de la veu, l'existncia de carpeta ciutadana, disponibilitat d'informaci relativa a trmits, transports, buscador, guia de carrers, la utilitzaci de certificat digital, etc.

Es destaca el servei de Manteniment de la Ciutat (SMC) on qualsevol ve pot enviar informaci sobre desperfectes, i que durant a penes un mes ha rebut ms de 300 consultes. Una altra de les noves possibilitats que oferix, s el servei de Blogs davall una plataforma de programari lliure que no s utilitzat nicament per particulars, sin tamb per associacions de vens.

L'accessibilitat s un dels elements de qu l'equip se sent ms orgulls, ja que la de Castell s l'nica pgina que permet la navegaci a travs de la veu sense necessitat teclat ni ratol Ciberp@is.

La web de Castell tamb ha millorat les seues opcions de tramitaci. A travs de la carpeta ciutadana, els vens poden, per xarxa, conixer l'estat dels seus trmits personals, consultar dades de rebuts, padr i calendari fiscal, sollicitar duplicats de rebut i pagar algunes taxes i les multes. Per a accedir a esta carpeta s necessari disposar d'un certificat digital. En un mes s'han atorgat ms de 200. Ciberp@is.

En Castello.es pengen tres llocs (la pgina principal, la carpeta del ciutad i el servei de blogs) i desenes d'enllaos que porten als patronats municipals, el butllet d'informaci municipal, la universitat i altres institucions pbliques. De manera concreta s'inclouen altres enllaos sobre campanyes especials, com els cridats pressupostos ciutadans o el seguiment de la setmana de festes. Ciberp@is

>> Veure portada Ciberp@ais.

>> Veure article complet Ajuntament de Castell.Segueix-nos: