Està en: INICI > Notícies

Castell reconeix la labor social i econmica del comer tradicional ms veter

Divendres, 3 de Maig de 2019Perruqueria Centelles, Estanc Emilia Martínez, Decoració Batista i Fruites Jose han sigut els homenatjats amb un diorama ceràmic.
                              

La història de Castelló no tindria sentit sense els comerços tradicionals. Aquestes veteranes botigues han fet úniques els carrers de la ciutat a través d'originals aparadors, han sigut testimonis de milers d'històries dels veïns i veïnes de cada barri i han contribuït a humanitzar el dia a dia dels consumidors personalitzant cada compra. Hui, l'Ajuntament de Castelló ha volgut retre homenatge a aquests negocis a través de la Gala del Comerç Veterà.           
                       
El Saló de Plens del consistori s'ha omplit de les persones més mítiques d'aquests establiments tan autèntics. Els homenatjats han sigut la Perruqueria Joan Centelles, l'Estanc Emilia Martínez, la tenda Decoració Batista i la parada de Fruites Jose en el Mercat Central, quatre comerços ‘marca Castelló’ que han contribuït al creixement de la ciutat i que ja formen part de la seua història.

Es tracta d'un premi dedicat a l'esforç constant, al sacrifici, la innovació i la identitat. Regidores i regidors de la Corporació municipal han assistit al lliurament d'un diorama personalitzat de ceràmica als premiats. El comerç veterà, el de "tota la vida" ha sigut el protagonista en una gala on s'ha demostrat que una botiga xicoteta es pot convertir en una gran institució per a les persones.  Segueix-nos: