Està en: INICI > Educaci > Notícies

Educaci se suma a linnovador projecte de donacions daliments Ning sense la seua raci diria
Educaci se suma a linnovador projecte de donacions daliments Ning sense la seua raci diria

Llancen el concurs 'Posa-li nom a la nostra mascota', adreat a l'alumnat de 2on de Primria de Castell

La regidoria d'Educaci de l'Ajuntament de Castell, encapalada per Francesc Mezquita, juntament amb l'empresa Foodration4all ha donat suport al projecte 'Ning sense la seua raci diria', mitjanat el llanament del concurs 'Posa-li nom a la nostra mascota', adreat als escolars de la ciutat. El consistori fa una crida a tots els xiquets i les xiquetes per a que ajuden a trobar un nom per a aquesta cistella daliments, imatge dun projecte pioner a Espanya i que veur la llum per primera vegada a Castell.

'Ning sense la seua raci diria' busca revolucionar el sistema de donaci daliments i permet fer-ho mitjanant una aplicaci mbil i la installaci de sistemes de lectura de codis als supermercats. En un moment en qu la solidaritat entre les persones s tan important, estem molt satisfets de poder donar visibilitat a un projecte que simplifica els procediments, ajuda a reduir les emissions i posa la tecnologia al servei dels drets bsics de les persones, ha manifestat ledil dEducaci, Francesc Mezquita.

Per la seua banda, el responsable del projecte, Kilian Zaragoz, ha agrat el suport de la Regidoria dEducaci al projecte per qu els xiquets estan en una poca en que sn esponges i s important que comencen a sentir-se partcips deixa ajuda cap a les persones que ms ho necessiten. Eixe s, precisament, un dels objectius de la iniciativa, transformar digitalment el sistema de donaci daliments amb tecnologies avanades, per a fer que les donacions siguen rpides, gils i transparents per arribar a una major quantitat de persones, duna forma controlada i eficient. 'Ning sense la seua raci diria', ofereix, a ms, experincies de realitat virtual com a incentiu per als donants.

Pel que fa al concurs, el termini per presentar les propostes comena el dimecres, 13 de maig, i romandr obert fins al dia 12 de juny, aquest incls. La participaci est oberta a l'alumnat de segon curs de primria dels centres pblics, concertats, privats i d'educaci especial de Castell.

Els i les artistes que accepten el repte de posar-li nom a la mascota daquesta iniciativa solidria, hauran de fer el dibuix des de casa i seguidament enviar-lil al mestre o la mestra, els quals seran els encarregats de fer-los arribar a la direcci del concurs. Cada dibuix haur d'estar identificat amb el nom del centre a qu pertany el concursant i el seu nom i cognoms.

El jurat, compost per representants del projecte 'Ning Sense La seua Raci Diria i representants de l'Ajuntament de Castell, seleccionar les propostes ms originals rebudes al concurs 'Posa-li nom a la nostra mascota'. L'entrega de premis tindr lloc a l'Ajuntament de Castell de la Plana, encara que la data definitiva la determinar levoluci de lactual situaci sanitria.

Llancen el concurs 'Posa-li nom a la nostra mascota', adreat a l'alumnat de 2on de Primria de Castell

Concurs Posa-li nom a la nostra mascota [PDF]


Segueix-nos: