Està en: INICI > Educaci > Notícies

Educaci defineix un pla de millora descoles dotat amb 410.000 euros per a executar a lestiu


Mezquita confirma que les actuacions arribaran a huit centres de la ciutat i que les obres podran comenar en acabar el curs

udio de Francesc Mezquita


El regidor dEducaci de Castell, Francesc Mezquita, ha confirmat que el consistori executar huit projectes de millora als centres educatius de la ciutat en finalitzar el curs. Totes les actuacions es duran a terme durant lestiu i responen a intervencions que es faran en resposta a les peticions de les escoles i de la comunitat educativa.

Els huit centres en qu actuar la Regidoria dEducaci seran els CEIP Fadrell, Isabel Ferrer, Antonio Armelles i Illa. A ms, el consistori intervindr en finalitzar les classes a les installacions de La Marina, Pintor Castell, Columbretes i Sanchis Yago, mitjanant projectes emmarcats al Pla dInversions de Revitalitzaci Econmica de Castell (Pirecas).

Aquestes obres permetran realitzar millores necessries a molts centres i, per tant, rebre lalumnat per al nou curs amb installacions renovades, per representen tamb una oportunitat per a la reactivaci econmica de la ciutat, ha explicat el regidor dEducaci, qui ha agrat la collaboraci prestada pels centre en lelaboraci daquest pla dobres als centres que sexecutar durant lestiu. Aquests poltiques suposen una mostra ms de la nostra aposta per leducaci pblica i la dignificaci dels espais, ha aclarit ledil.

Mezquita ha destacat que aquests obres se sumen a les que hem fet tamb a lIlles Columbretes i al Bernat Artola per a acollir les noves aules de dos anys el prxim curs. Les dues actuacions estan valorades en 24.000 i 33.000 euros, respectivament, i ja han estat completades.

Aix doncs, les actuacions que es duran a terme al CEIP Illa del Grau durant lestiu estan valorades en 82.000 euros i permetran reformar els lavabos dinfantil i primria, aix com els vestuaris i el magatzem el pavell esportiu. A lAntonio Armelles la inversi ser de vora 87.000 euros per a adequar una nova aula de dos anys, canviar el lavabos de la primer planta i renovar les persianes.

Pel que fa a les actuacions previstes al Sanchis Yago, lasfaltat de laccs i la renovaci de persianes prevista per a aquest estiu estan valorats en 70.000 euros. Al CEIP Illes Columbretes lactuaci prevista per a asfaltar el camp de bsquet est valorada en 50.000 euros. Finalment, al CEIP La Marina, el consistori ha previst renovar les persianes del centre amb un inversi de 33.000 euros. Un pressupost similar es destinar al Pintor Castell per a asfaltar laccs al centre i el camp de futbol.

A ms, al CEIP Fadrell el consistori invertir 19,000 euros per a reformar els lavabos de la zona de primria a la primera planta i els lavabos del personal. La mateixa actuaci es far al CEIP Isabel Ferrer, en aquest cas a la planta baixa i amb un pressupost de 34.000 euros.
Segueix-nos: