Està en: INICI > Educaci > Notícies

Lalumnat del CEIP Cervantes torna al centre desprs de la renovaci integral de la teulada




Foto de la noticia

Els treballs executats per la Conselleria dEducaci amb lassistncia de lAjuntament de Castell han tingut un cost de 650.000 euros

La Regidoria dEducaci de lAjuntament de Castell ha informat que, finalitzades les obres, lalumnat del CEIP Cervantes tornar dem a les aules. Ho fa desprs de vora mig any dobres i duna inversi de 650.000 euros per a la renovaci integral de la teulada. El projecte ha estat executat per la Conselleria dEducaci, amb la collaboraci del consistori mitjanant la Regidoria dEducaci.

El titular de lrea, Francesc Mezquita, ha destacat que les obres han transcorregut amb normalitat, ja que lAjuntament ha facilitat tots els recursos al nostre abast perqu les tasques avancen a bon ritme ha explicat Mezquita. Aix doncs, ledil ha agrat la rpida reacci de la Conselleria i, sobretot, de la comunitat educativa per afavorir leducaci pblica i de qualitat.

Els treballs de reformes al CEIP Cervantes han consistit en canviar el sostre del centre i shan executat de manera urgent. Recentment, els operaris de lAjuntament han dut a terme els ltims treballs per adequar ledifici. Aix doncs, el consistori sha encarregat de netejar, pintar i retornar el mobiliari al centre per a la tornada de lalumnat.

Durant les obres de reforma de la teulada del centre, els i les alumnes de primria shan desplaat al CEIP lIlla del Grau. Daltra banda, lalumnat dinfantil ha continuat les classes al CEIP Verge del Lled. Per facilitar els trasllats a les famlies, la Regidoria dEducaci ha solucionat les qestions de transport i de menjador.

Ms reformes amb el Pla Edificant

La Regidoria dEducaci tamb demanar la delegaci de competncies a la Conselleria dEducaci per reformar el CEIP Cervantes mitjanant el Pla Edificant. Aix mateix, el consistori prioritzar que aquests treballs es duguen a terme fora del calendari lectiu per tal devitar els canvis de centre de lalumnat.

Aquests treballs tenen com a objectiu adequar la primera i la segona planta, tal i com ha demanat la direcci del centre. En eixe sentit, es realitzaran revestiments a tot ledifici i sabaixaran els sostres, a ms de millorar la illuminaci i el sistema de calefacci i de fontaneria. Tamb hi ha prevista la installaci dun ascensor per tal de millorar laccessibilitat i la mobilitat del centre, aix com ladaptaci del pati i daltres espais de ledifici.




Segueix-nos: