Està en: INICI > Educaci > Notícies

Castell obre la inscripci de l'Escola de Mat i de Vesprada per al curs 21-22
Foto de la noticia

El servei sofereix a tots els centres pblics de primria i infantil i deducaci especial, per a alumnat de 3 a 12 anys

La Regidoria de Feminismes i LGTBI, encapalada per Vernica Ruiz, obri el perode de matriculaci de lescola de mat i de vesprada per al curs 2021-2022. El Servei dIgualtat d'Oportunitats (SIO) de l'Ajuntament de Castell ofereix el servei a tots els centres pblics deducaci primria i infantil, aix com als centres deducaci especial de la ciutat, per a alumnes dentre 3 i 12 anys.

Ruiz ha destacat que lescola de mat i vesprada afavoreix la conciliaci laboral i familiar i, per tant, facilita la igualtat doportunitats, alhora que promou leducaci en valors i permet afavorir la inclusi, ja que des del curs passat loferim tamb als centres deducaci especial. Ledil ha recordat els preus del servei sn accessibles per a que totes les famlies puguen accedir-hi.

Per la seua banda, el regidor dEducaci, Francesc Mezquita, ha incidit en la idea que aquest servei permet una educaci ms enll de les aules i, sobretot, complementa el dret fonamental a leducaci. Ledil ha volgut agrair la collaboraci dels centres de la ciutat en lorganitzaci dels espais que acolliran aquest servei en qu se seguiran els mateixos protocols sanitaris que a la resta del centre per a garantir que totes les aules sn segures.

Aix doncs, lalumnat podr acudir a lEscola de Mat les 7.30 del mat fins a les 9.00 hores, quan sinicien les classes, mentre que per la vesprada, els i les alumnes iniciaran les activitats a les 17.00 i fins les 18.30 hores. La proposta dactivitats educatives busca fomentar la igualtat aix com leducaci en valors, amb dinmiques diverses, les quals complementen la formaci que ja rep lalumnat al centre.

Per tal que el servei es puga dur a terme, cada centre ha de comptar amb un mnim de huit matriculacions, tant en horari de mat com de vesprada. A ms a ms, els centres han de proporcionar un espai amb les condicions adients on es desenvolupar lactivitat, a banda duna autoritzaci per permetre ls de les installacions.

El preu de la inscripci 25 euros per a lescola de mat o de vesprada. Si les famlies volen inscriure les xiquetes i els xiquets a ambds torns, el preu s de 40 euros. Cal destacar que tant la inscripci com la baixa es poden realitzar durant qualsevol moment del curs, de manera que el servei sadapta a les necessitats de les famlies amb flexibilitat.

Mitjanant el web municipal, les famlies interessades poden descarregar els impresos per a la matriculaci per presentar-los a lempresa acompanyats del rebut de la matrcula corresponent a la primera mensualitat. Tota la documentaci es pot remetre tamb a ladrea electrnica de lempresa encarregada del servei (escolamatinera@ocagrup.es). Aquesta informaci es pot ampliar al 010 o al telfon del Servei dIgualtat dOportunitats de lAjuntament de Castell, el 964 25 19 79.
Segueix-nos: