La regidoria d'Educaci intensificar la collaboraci i les activitats conjuntes amb la Fundaci Caixa Castell
El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha valorat positivament les iniciatives dutes a terme en els darrers mesos i ha destacat les activitats previstes per aquest Nadal.

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Castelló, Enric Porcar, ha anunciat que preveu intensificar la col·laboració i les activitats conjuntes amb la Fundació Caixa Castelló els propers mesos "a causa de la bona acollida que han tingut totes les iniciatives i per la qualitat de la programació que s'ha dut a terme per fomentar les propostes formatives entre els i les joves de la ciutat".

Porcar ha valorat molt positivament el balanç de les diferents iniciatives i ha avançat que "gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló i de la Fundació s'ha programat una sèrie d'activitats de caràcter educatiu per als estudiants de la ciutat aprofitant la mostra sobre la pintura rupestre en l'obra de Juan Bautista Porcar". L'exposició recull els treballs realitzats a partir dels calcs presos en les pintures descobertes a tot l'arc mediterrani.

El regidor d'Educació s'ha mostrat satisfet amb la iniciativa de la Fundació Caixa Castelló, que "aprofita la recopilació dels treballs de Porcar per dur a terme visites pedagògiques consistents en 20 sessions de teatre per les que passaran més d'un miler de joves estudiants de la ciutat". L'edil ha recordat que aquests recorreguts pedagògics "suposen una proposta educativa molt rellevant, ja que reuneixen l'aprenentatge i la vessant més lúdica". Els passis de teatre es duran a terme fins el proper divendres.

De cara a les festes nadalenques, la programació mostrarà un taller d'arts plàstiques impartit per Empar Clarademunt sobre les pintures rupestres. "L'activitat treballarà amb materials de reciclatge per reproduir escenes rupestres de les figures humanes o d'animals representats en les partes i sostres trobats a les coves datades del Paleolític a la província", segons ha especificat Porcar. El regidor ha afegit, a més, que tots els i les joves d'entre 5 i 11 anys de la ciutat podran prendre part d'aquesta interessant proposta. Per participar-hi, els interessats deuen inscriure's prèviament i assistir al taller que s'impartirà en la Casa Abadia els dies 29 i 30 des de les 10.15 hores i fins les 11.15.

"Finalment, qualsevol d'aquestes propostes contribueix a configurar el nostre objectiu de Ciutat Educadora, ja que s'implica a centenars d'estudiants i famílies en la realització de tallers i activitats que fomenten l'aprenentatge i consoliden la tasca de la comunitat docent de Castelló", ha assegurat Porcar.


Segueix-nos: