L'Ajuntament de Castell posa a disposici dels ciutadans el mapa cartogrfic del municipi on es pot obtindre informaci de la ciutat a travs de la web
L´Ajuntament de Castelló, a través de la Secció de Tecnologies de la Informació i Comunicacions i el Negociat d´Informàtica Geogràfica, ha dut a terme la realització d´un mapa de la ciutat a fi de posar-ho a disposició dels ciutadans a través de la web wwww.castello.S´i que permet ser descarregat en navegadors GPS. Segons ha explicat el regidor de Modernització, Qualitat dels serveis municipals i Innovació i Desenvolupament Tecnològic, Juan José Pérez Macián, "es tracta d´un pas més que l´Ajuntament de Castelló realitza per a ser una gran ciutat i un consistori modern, dins del Pla de Modernització". 

D´esta manera, el ciutadà, a través d´esta nova ferramenta habilitada tant en valencià com en castellà, podrà consultar un mapa totalment actualitzat a hores d´ara que inclou zones de recent urbanització, podrà buscar el número i el carrer de forma exacta a fi de situar-se en la posició exacta d´un portal dins d´un carrer, podrà buscar i localitzar l´encreuament de dos carrers i veritables la imatge aèria de tot el municipi, mesurar distàncies i àrees sobre el mateix mapa. A més, també inclou els números dels portals, les voreres i els rastells. "Esta informació accessible en Internet està dirigida tant als ciutadans com als visitants a fi de conéixer millor la ciutat", ha explicat Pérez Macián, el qual ha insistit en el fet que este mapa "s´ha elaborat de la manera més completa possible". 

El mapa ciutat està dividit en 16 categories –administracions, oci, cultura o sanitat, per exemple- que al seu torn es dividixen en diversos punts d´interés com, per exemple, dins de sanitat es podran trobar els hospitals, les farmàcies o les parafarmàcies. 

En el transcurs de la roda de premsa, el cap del Negociat d´Informació Geogràfica, María José Gómez, i a l´analista programador Antonio García han fet una demostració de com funciona este nou sistema a disposició de tots els ciutadans.


Segueix-nos: