Castell impulsa una nova proposta d'oci al Grau amb 'Mar de Sons' i 'Mar d'Humor'


L'alcaldessa presenta el cicle de concerts i humor que acollir el Real Club Nutic i que portar a artistes com Bisbal o Latre

udio d'Amparo Marco


Castell completar l'oferta d'oci d'aquest estiu amb Mar de Sons i Mar d'Humor, una nova proposta de dinamitzaci de la ciutat que programa un cicle de concerts i d'humor al Grau, al Real Club Nutic Castell, i que ha sigut presentada hui per l'alcaldessa, Amparo Marco, el president del Real Club Nutic, Manuel Vidal, i l'organitzador de l'esdeveniment, Juan Carlos Vidal.

"L'Ajuntament recolza aquest nou cicle de concerts i monlegs singulars que situa a Castell en la ruta dels grans artistes del panorama nacional i internacional i ms en un any tan complicat com aquest, contribuint a dinamitzar tursticament la ciutat i completant l'oferta d'oci", ha explicat l'alcaldessa en la seua intervenci.

Un cicle de concerts i humor al costat de la mar que, segons ha explicat el seu organitzador, de l'empresa Music is The Answer, s'ha dissenyat per a garantir totes les mesures de prevenci que marquen les autoritats sanitries, amb un aforament limitat a 800 persones assegudes.

Mar de Sons inclou huit concerts singulars des del 30 de juliol al 17 d'agost. En el cartell musical figura David Bisbal (12 d'agost), Mclan (31 de juliol), Miguel Poveda (17 d'agost), Los Secretos (5 d'agost), Pablo Lpez (14 d'agost), Lola ndigo (8 d'agost), Nil Moliner (30 de juliol) i Sofia Ellar (6 d'agost). A ms, el cicle deixa espai per a artistes emergents de l'escena local, com Decajn, Marie Bernete, Sandra Groove i Vitala Dj.

Completa la nova proposta cultural el cicle Mar d'Humor, que preveu l'actuaci dels monologuistes Carlos Latre (13 d'agost), Ral Antn (7 d'agost) i Enrique Sanfrancisco i Miki Dkai (15 d'agost).

Les entrades podran adquirir-se en la pgina web www.mardesons.com i estaran disponibles a partir del divendres 10 de juliol a les 12.00 hores.


Segueix-nos: