Cadires en els recorreguts de les diverses desfilades - Magdalena 2023

​​​​​​​Procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació de cadires en els recorreguts de les diverses desfilades en Castelló de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2023.

Fira FoodTrucks - Magdalena 2024

Procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació de la Fira FoodTrucks a Castelló de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2024.

Mercat artesanal - Magdalena 2024

Procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació de Mercat artesanal a Castelló de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2024.

Fira de temàtica taurina - Magdalena 2024

Procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació de la Fira de temàtica taurina a Castelló de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2024.

Fira de la Cervesa Internacional - Magdalena 2024

Procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació de la Fira de la cervesa internacional a Castelló de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2024.

Mesó de degustació de cerveses i tapes - Magdalena 2024

Procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació del Mesó de degustació de cerveses i tapes a Castelló de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2024.

Mesó de Temàtica Vinícola - Magdalena 2024

Procediment per a l'atorgament de l'autorització demanial, en règim de concurrència, amb destinació a la instal·lació i explotació del Mesó de Temàtica Vinícola a Castelló de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2024.