Centre Municipal de Formació Tetuan XIV

​​​​​​​

 

​​​​​​El Centre Municipal de Formació Tetuan XIV és un edifici municipal acreditat per a impartir un total de 91 especialitats formatives homologades, la majoria per a l'obtenció de certificats de professionalitat. Els certificats de professionalitat impartits pertanyen a les famílies professionals següents:

 • Administració i gestió
 • Agricultura ecològica / Jardineria / Planter
 • Arts i artesania
 • Fusteria
 • Edificació i obra civil
 • Electricitat
 • Lampisteria
 • Informàtica i comunicacions
 • Instal·lació d'energia solar tèrmica i fotovoltaica
 • Pintura
 • Serveis socioculturals
 • Soldadura - Fusteria metàl·lica

El centre compta amb un edifici principal (5.420 m²), en el qual es troben 14 aules, 8 tallers, zones administratives, magatzems i vestuaris. A més, també disposa d'una nau auxiliar i d'una zona d'hort ecològic (que inclou dos magatzems i una aula mediambiental).

Taller d'Ocupació Dones Castelló 1

El Taller d'Ocupació Dones Castelló 1 va començar el dia 11 de gener de 2024 amb la contractació de 24 persones entre professionals i alumnes-treballadores, i tindrà una durada de dotze mesos, equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball.

Aquest programa es configura com un programa mixt d'ocupació i formació, dirigit a l'obtenció de certificats de professionalitat de nivell 1 i 2 en dos especialitats, Instal·lacions elèctriques i Administració i gestió.

El Taller d'Ocupació Dones està orientat a millorar l'ocupabilitat de les dones participants, incrementant la seua experiència laboral, així com les seues competències i capacitats.

Aquest taller d'ocupació de dones està cofinançat per Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, per la Generalitat Valenciana i per Labora; a més, l'Ajuntament de Castelló aporta recursos per al seu desenvolupament.

Taller d'Ocupació 15

El programa de Tallers d'Ocupació es configura com un programa mixt d'ocupació i formació que té per objecte millorar l'ocupabilitat de les persones demandants d'ocupació participants, mitjançant la realització d'obres o serveis d'utilitat pública o d'interès social en l'Ajuntament de Castelló.

El Taller d'Ocupació 15 va començar el passat dia 29 de desembre de 2023 amb la contractació de 36 persones entre alumnat-treballador i personal directiu i docent.

La durada d'aquest programa serà de dotze mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional. El Taller d'Ocupació 15 està dirigit a l'obtenció de Certificats de Professionalitat complets en les especialitats de Peó de la construcció i Paleta; Peó agrari i treballador qualificat en cultius ecològics; Lampistes/as instal·ladors de conductes de calefacció i aigua calenta sanitària.

Les persones beneficiàries hauran de ser majors de 18 anys; demandants d'ocupació, aturades no ocupades o ocupades demandants de millora d'ocupació. Així mateix, es donarà prioritat a les dones víctimes de violència de gènere, les persones majors de 45 anys desocupades de llarga durada i aquelles persones amb dificultats d'inserció laboral o pertanyents als col·lectius vulnerables.

Aquest programa està cofinançat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, la Generalitat Valenciana i Labora; a més, l'Ajuntament de Castelló aporta recursos per al seu desenvolupament.

​​​​​​

Escoles d'Ocupació Et Formem

El programa "Escoles d’ocupació Et Formem" s'ha configurat com un programa mixt d'ocupació i formació que té com a objectiu millorar la qualificació i facilitar la inserció laboral de les persones participants mitjançant iniciatives públiques mixtes d'ocupació i formació que responguen a les necessitats del mercat.

Aquest programa està destinat a persones amb dificultats d'inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, i es donarà prioritat a les dones víctimes de violència de gènere, les persones majors de 45 anys desocupades de llarga durada i aquelles persones amb dificultats d'inserció laboral o pertanyents als col·lectius vulnerables.

La primera etapa d'aquest programa, Et Formem 6, va finalitzar el 2 d'octubre de 2023 i va tenir una durada de 6 mesos. En l'actualitat s'està impartint la segona etapa, Et Formem 7, que finalitzarà el 2 d'octubre de 2024 i tindrà una durada d'un any. Aquest programa ha aconseguit la inserció laboral de 41 persones entre alumnat treballador, equipo directiu i personal docent.

Et Formem consta d'un itinerari formatiu amb la impartició consecutiva d'un Certificat de Professionalitat en una de les seves tres especialitats: instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; muntatge de mobles i elements de fusteria; i revestiments amb peces rígides en construcció.

Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu, la Generalitat Valenciana i Labora; a més, l'Ajuntament de Castelló aporta recursos per al seu desenvolupament.

Taller d'Ocupació 14


​​​​​​​

 

L'alumnat de Et Formem ha preparat aquest vídeo per a la clausura dels seus companys/es del Taller d'Ocupació 14.

El programa mixt d'ocupació i formació Taller d'Ocupació 14 va finalitzar el dia 29 de desembre de 2023, després d'un any de durada. L'alumnat, que ha superat amb èxit el curs amb pràctiques laborals incloses, ha obtingut un Certificat de Professionalitat en una de les seves tres especialitats: Agricultura, Obra de paleta i Instal·lacions calorífiques.

Durant tot el curs i de manera transversal comptant amb el suport dels professionals de formació i orientació laboral de l'Ajuntament de Castelló s'han treballat les competències digitals en la cerca d'ocupació, actualització del CV i adquisició de coneixements del món laboral, amb l'objectiu d'obtenir majors possibilitats d'inserció laboral.

Adreça i contacte

Centre Municipal de Formació Tetuan XIV

Partida Bovalar, quadra Tercera, s/n. 12006 Castelló

964 355 482

castellocrea.formacion@castello.es

Galeria d'imatges

[Podeu veure la foto original clicant sobre cada miniatura]​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​

​​​​​​​
​​​​​​​


​​​​​​​
 


 

​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​


​​​​​​​

​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​

​​​​​​​