Cursos

En aquesta secció s´inclou la informació de cursos que es realitzen al Planetari, els directament organitzats per nosaltres i aquells en què l'Ajuntament col·labora a través del Planetari.

Dins dels específics d'Astronomia, realitzem un curs que disposa d'edicions anuals i que té lloc al llarg de l'hivern. Està enfocat a la iniciació dels aficionats en aquest camp de manera que en finalitzar l'alumnat conega les eines, especialment els telescopis, i tinga unes nocions bàsiques del funcionament del cel.

Astronomia:

​​​​​​XXVI Curs d'Iniciació a l'Astronomia del Planetari (ed. 2024)

Dilluns 11 de desembre, obertura del termini d'inscripció del 26é Curs d'Iniciació a l'Astronomia (del dissabte 13 de gener al dissabte 17 de febrer, a les 16.45 h). Gratuït, es requereix inscripció prèvia.


​​​​​​​El Curs d'Iniciació a l'Astronomia és un curs teoricopràctic amb l'objectiu que persones sense coneixements previs en astronomia puguen endinsar-se en tècniques d'estudi del firmament. En la part teòrica, a més de repassar els conceptes bàsics d'astronomia, el sistema solar... s'introduiran tècniques astronòmiques d'estudi del firmament. En la part pràctica, es realitzaran observacions amb telescopis.

El curs consta de 6 sessions, els dissabtes següents: 13, 20 i 27 de gener; 3, 10 i 13 de febrer. Les sessions del curs tindran lloc de 16.45 a 19.45 hores al Planetari.

Inscripcions:

https://www.eventbrite.es/e/registro-xxvi-curs-diniciacio-a-lastronomia-del-planetari-ed2024-756675806707