Informació i Formularis

EscolaMV_imagen.jpg

L'Escola de Matí va ser posada en marxa per l'Ajuntament de Castelló, per primera vegada en el curs 2005/2006, com un servei destinat a afavorir la incorporació d'homes i dones al món laboral en condicions d'igualtat.

És un servei d'acollida i atenció de xiquets/es d'entre 3 i 12 anys en els col·legis en què estiguen matriculats/des per a realitzar activitats socioeducatives.

Oferit per la Regidoria d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes, amb l'objectiu d’afavorir la conciliació de la vida laboral, familiar i personal.

L'Ajuntament de Castelló va assumir el finançament, organització i gestió d'un recurs per a l'acollida i realització d'activitats extraescolars, que comprenen activitats d’educació per la igualtat entre xics i xiques en horari de 7:30 a 9:00 hores i de 17:00 a 18:30 hores, a realitzar en els centres escolars d'Educació Primària de Castelló que vullguen acollir-se a aquesta proposta.

INFORMACIÓ:

Les sol·licituds d'alta per al proper curs 2023/2024 s'entregaran en horari de 09:00 a 14:00 hores al Servei d'Igualtat d'Oportunitats de Dones i Homes de l'Ajuntament de Castelló (Passeig Ribalta, 21, entl. A).

Qualsevol dubte, es pot contactar:

- Al telèfon: 964251979

- Al correu electrònic: igualdad@castello.es

 

>> Imprés d'autoliquidació.

 

Seu Electrònica: Informació per a la gestió de la matrícula de l'alumnat en l'Escola de Matí i de Vesprada.